2789
عنوان

شوهرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
غرور خیلی جاها به درد ما زنا میخوره  خواهرم برای خودت ارزش قائل باش نمی گم قهر کن اما یکم غرور ...

خب وقتی با یکی قهرم و باهاش تو ب خونم فضای خونخ برام سنگین میشه و اعصابم بهم میریزه

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پرو نمیشه حرفات همون موقع که باهم میخندین بزن آرام چون با دعوا بدتر میشه یکی تو میگی یکی اون حل هم ن ...

وقتی ارومبم ک کلا همش میگ ببخشید اشتباه کردم و الو بل..ولی وقتی عصبی بشه دیگ از اوناش میشه

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
من از وقتی حامله شدم تا چیزی پیش میاد مث احمقا میزنم زیر گریه 😑

من حالا خندم مبگیره

اگ مقصری عذرخواهی کن تمام بشه.اگ نیستی الکی ی چیزی بگو سر صحبتو باز کن آشتی کن تموم بشه

جفتمون مقصریم ...من گفتم بیا شام نیومد دیگ هیچی نگفتم بهش

اینکه شوهر منه 😛 به نظرم یه جوری قهرکن بیاد منت کشی 

همون دبگ سیاست اینو ندارم ک چجوری قهر کنم بیاد منت کشی...همیشه تو قهرا انقد فش میدمو جواب میدم ک دیگ محلمم نمیدخ چ برسه متت کشی

خب وقتی با یکی قهرم و باهاش تو ب خونم فضای خونخ برام سنگین میشه و اعصابم بهم میریزه

خودت مشغول چیزی کن 

مثلا من یا آشپزی میکنم یا کیک و شیرینی میپزم یا تلفنی با دوستام میحرفم اینجوری حرصش میگیره سریع میاد سراغم😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹