2777
2789
عنوان

قد و وزن بچه های سه ساله

18120 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

دختر من قد تولدش ۵۴ سانت بود، الان که تقریبا نزدیک به سه سالش هست قدش ۹۵ سانت هست، که اگه روی نمودار خودش رشد داشت می بایست الان قدش بالای ۱۰۰ باشه، از این بابت نگرانم،  ممنون میشم اگه تجربه مشابهی دارین بنده رو در جریان بذارین و چنانچه بچه سه ساله دارین قد تولد و قد الانش رو بهم بگید.

پسر منم فک کنم قد تولدش ۵۶ بود الانم همون حدودای ۹۵،۹۶ هست ، حساس نباش

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن قد ۱۰۳ وزن ۱۶/۵..قد ژنتیکیه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

تازه اون زمان که بهداشت می بردم می‌گفت جز بچه های قد بلنده ، پس کوتاه نیستن

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

ژنتیکیم هست خب

دخترم قدش ۵۰ الان فک کنم نزدیک ۱۰۰اخه خودم با متر تو خونه گرفتم شماهنوز برای قد ووزن دکتر میبرید

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
قد سه سالگی ۱۰۳ بود؟

الان ۳سال و۶ماهه هست..قدش ۱۰۳ هست

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من یادم نیس ولی الان که دخترم 5 سالشه قدش 112 دیگه نمیدونم خوبه یا نه البته من هفته ای 1 بار قطره ویتامین د میدم به جز مولتی ویتامین که هر روز یا یه روز درمیون میدم یه مدتم یه عروسکشو آویزون کرده بودم بهش میگفتم بدو بپر بهش دست بزن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚