دختر من قد تولدش ۵۴ سانت بود، الان که تقریبا نزدیک به سه سالش هست قدش ۹۵ سانت هست، که اگه روی نمودار خودش رشد داشت می بایست الان قدش بالای ۱۰۰ باشه، از این بابت نگرانم، ممنون میشم اگه تجربه مشابهی دارین بنده رو در جریان بذارین و چنانچه بچه سه ساله دارین قد تولد و قد الانش رو بهم بگید.
پسر منم فک کنم قد تولدش ۵۶ بود الانم همون حدودای ۹۵،۹۶ هست ، حساس نباش
خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
تازه اون زمان که بهداشت می بردم میگفت جز بچه های قد بلنده ، پس کوتاه نیستن
خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
من یادم نیس ولی الان که دخترم 5 سالشه قدش 112 دیگه نمیدونم خوبه یا نه البته من هفته ای 1 بار قطره ویتامین د میدم به جز مولتی ویتامین که هر روز یا یه روز درمیون میدم یه مدتم یه عروسکشو آویزون کرده بودم بهش میگفتم بدو بپر بهش دست بزن