2777
2789
عنوان

مامانم نامزدمو مقایسه میکنه

402 بازدید | 27 پست

سلام ، سه ماهه عقد کردم ، نامزدم معلمه و ارشد داره و پسر خیلی خوب و با ایمانیه، واسم سر عقد نتونست طلا بخره اما جشن خوبی برام گرفت تو هتل،البته هزینه مهمونا نصف بود اما برام کلی خرید عقد کرد،شب یلدا هم احتمالا فقط لباس زمستونی و آجیل و.... بیاره و طلا نیاره.حالا مامانم رفته عقد یکی از دخترای فامیلمون اومده محل نامزدم نمیده.اومده با آب و تاب تعریف میکنه برا فلانی طلا خریده بودن، پاگشای فلانی فلان هدیه دادن، مستقیم نمیگه بهم اما همین که حال نامزدمو ازم نپرسید فهمیدم بی محلش کرد، حالا من چیکار کنم با این حسم، تو دلم غز مامانم ناراحت شدم اما با نامزدمم سرد حرف زدم 😞

فقط میدونم حس مزخرفیه

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مادرتون بگید یه معلم بیچاره مگه چه قدر درمیاره  که بتونه  طلا بخره؟اینو به مادرتون بگید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اگر از الان حرفای بقیه سرت تاثیر دارن بهتره اول با خودت کنار بیای

من وقتی خانواده م به شوهرم چیزی میگن بهشون میگم حالا چکار کنم طلاق بگیرم خوبه شما خرجمو میدین شما همه کار مثل اون برام میکنید

خدایا شکرت 

امان از دست بعضی مادرا که دخترا رو درک نمیکنن.

شوهرتونم برا عقد یه طلای کوجیک که باید میگرفت. حلقه، اینا هم نگرفتین؟؟

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

بعضیا انگار قصد میکنن تیشه به زندگی بچشون بزنن

نتونسته طلا بخره نداشته بیچاره وگرنه خسیس نبوده که،بعدم مادرتون اول ندید دخترش رو داره به کی با چه سطح مالی ای میده؟؟؟عجبا

خيلي جدي ي بار برا هميشه بگو به مادرت كه من زندگي خودمو دارم و اين نوع رفتارت باعث خراب شدن زندگيم ميشه لطفا خودتو كنترل كن بگو دوست داري از زندگيم سرد بشم طلاق بگيرم بشينم تو خونه كنارت؟

اين رفتارا خيلي مهمه حتما جلو مادرت رو بگير