2777
2789
عنوان

بیاییید بگید چکار کنم؟

132 بازدید | 9 پست

شوهرم یه کارگاه تولیدی زده تازه به من میگه هر روز ناهار درست کن واسه خودمو و سه نفر دیگه ای که اونجان.من خودم مغازه وایمیستم تا ساعت ۱۰ شب به غیر اون هم الان یه کار تولیدی دارم انجام میدم.کیک خونگی هم واسه فروش درست میکنم.خلاصه اصصصصلا وقت ندارم.

حالا چند وقت دیگه سرم کمی خلوتتر میشه و وقت پیدا میکنم.میگم من نمیتونم واسه ۴ نفر اونجا شام ناهار درست کنم ناراحت مبشه.امشبم نیگفت مرغ درست کن قشنگ سرخش کن و... منم گفتم اخه ساعت ۱۰ من خسته کوفته نمیتونم.الان خودش رفته اشپزخومه داره درست میکنه به نظرتون بهش بگم کمک میخوای یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ناراحتم من این همه کار کردم تو این چندسال زندگی مشترک یه کارو گفتم نمیتونم اینجوری میکنه

بهش گفتم کمک میخوای گفت نه اصلا.بعد میگفت خودم درست کردم انقدر غر زدن نداره که.بعدم تو ام از این به بعد نه شنیدی ناراحت نشو.

نه میشه وظیفت . اصلا زیر بار ناهار درست کردن واسه کارگر نرو .. بگو از بیرون تهیه کنه ...‌

منم دیدم کسایی که واقعا شده وظیفشون و دیدم چقدر کار سختیه

بخدا من خودم عاشق اشپزیم ولی شاغلم وقت ندارم اصلا حالا ادم واسه خودش هر چی باشه میتونه درست کنه ولی واسه دیگران باید پلو خورشت باشه که خیلی وقت گیرهه