2777
2789
عنوان

ازم زده شد 😭

765 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها ازتون راهکار میخام 

اول اینک بگم من یه دختر خیلی حساسم ک خیییلی زودسر کوچکترین موضوع ناراحت میشم و قهر میکنم

بایه پسر یه سال میشه ک با هم بودیم والان رابطمون بهم خورده یکی از دلایلشم گیردادنو قهر کردنای من بود قصدمون ازدواج بود دوسم داشت ولی گیردادنای زیاد من خستش کرد 😑😑الان همه چیز خراب شده ولی خیلی دلم میخاد بازدرستش کنم 

دلم میخاد اگ نشد ک مال هم باشیمم حداقل وقتی بهم فک میکنه دلش برام تنگ شه ن اینک بگه همون بهتر ک نیس....ولی الان نمیدونم چکارکنم ک بکشونمش طرف خودم؟خیلی از دخترا تو این مورتا سیاست دارن ولی من متاسفانه....

میشه راهکار بدین بهم؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دایورتش کن و به زندگیت برس

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

گلم شما اول مشکل رفتاری تو درست کن و درخودت تغییرات مثبت ایجاد کن،چون تا رفتارهات درست نشه کسی رو نمیونی کنار خودت نگهداری.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

ماهام دوسال باهم بوديم با قصد اذدواج ولي نشد ك بشه اون بمن هي شك داشت و دنبال چيزي تو گذشتم از حساسيت زياديش بوود خيلي بهم توپونديم فكر كنم بگه هكون بهتر ك رفت منم هم دلم تنكه هم ميگم كاش بود😔 هم ازش دلخورم شديدا

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

اخلاقایی ک خودتون گفتین رو درست کنید؛بعد بهش بگین ک معذرت میخام مقصر من بودم الن ک فک کردم متوجه شدم؛از این به بعد سعی میکنم حساب شده رفتار کنم؛انشالله آشتی میکنین

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
ملومه که وقتی هی گیر میدی اون خسته میشه مثل یک پرنسس باش وقارتو حفظ کن تا با کله بیاد سمتت

امشب یه هفته شده ک کلا هیچ پیامو زنگی نبوده.ینی میگی کلا نرم سراغش؟

اخلاقایی ک خودتون گفتین رو درست کنید؛بعد بهش بگین ک معذرت میخام مقصر من بودم الن ک فک کردم متوجه شدم ...

خب نمیخام انقد مستقیم .خیلی غرورمو زیر پا گذاشتم دیگ نمیخام ازاین بدتر شه ولی دوس دارم یه کاری کنم ک اون ب سمتم کشیده بشه