2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم واقعا دیگه لبریز شدم😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 28 پست

من تجربه ندارم غرورم اجازه نمیده از مادرم بپرسم با اینکه مامانم خیلی آروم و باتجربس....لطفا شما بگید من چطوری باهاش رفتار کنم ..مشاوره هم نمیاد ...درسته که من همینطوری باهاش مدارا کنمو با ملایمت حرف بزنم??

من تجربه ندارم غرورم اجازه نمیده از مادرم بپرسم با اینکه مامانم خیلی آروم و باتجربس....لطفا شما بگید ...

خودت برو مشاوره بخدا اول راهی ارزش داره وقت وهزینه کنی برا ارامش زندگیت

من بعد از ۱۴ سال زندگی مشترک خیلی افسوس میخورن کاش بیشتر از مشاوره باتجربه استفاده میکردم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حس میکنه اقتدار مردونگیش بهم میریزه تو باید بهش اطمینان بدی که اون میتونه به تنهایی از پس همه ...

بگید چیکار کنم ججوری باهاش رفتار کنم😔 خیلی تنهام بخاطرش همه ادمای اطرافمو گذاشتم کنار کسیم ندارم باهاش حرف بزنم دارم روانی میشم

من تجربه ندارم غرورم اجازه نمیده از مادرم بپرسم با اینکه مامانم خیلی آروم و باتجربس....لطفا شما بگید ...

هرچی خانواده ها کمتر از مسایل شما بدونن بهتره چون بالاخره ناراحت مییشن با بچه اشون درست برخورد نشده وتا اخر عمر ذهنیت منفی درست میشه 

خودت برو مشاوره بخدا اول راهی ارزش داره وقت وهزینه کنی برا ارامش زندگیت من بعد از ۱۴ سال زندگی مشتر ...

من برم مشاوره جواب میده??بخدا از بس تو خلوت به حال خودم گریه کردم افسرده شدم تو این سن

بگید چیکار کنم ججوری باهاش رفتار کنم😔 خیلی تنهام بخاطرش همه ادمای اطرافمو گذاشتم کنار کسیم ندارم با ...

عزیزم این بدترین کار هست که بخاطر اون همه را گذاشتی کنار شما باید روابطت را حفظ کنی فقط مدیریتش کن 

همسرت باید بدونه تکیه گاهته باید حس قوی بودن را بهش بدی بگو این دوره گذرا هست خواهشن نزار توی دلت تلنبار بشه

عزیزم این بدترین کار هست که بخاطر اون همه را گذاشتی کنار شما باید روابطت را حفظ کنی فقط مدیریتش کن&n ...

اره کار بدی کردم ولی فک کردم شاید اینطوری بدونه که من کنارشم و فک نکنه کسی میتونه منو ازش دور کنه ...

اره کار بدی کردم ولی فک کردم شاید اینطوری بدونه که من کنارشم و فک نکنه کسی میتونه منو ازش دور کنه .. ...

اتفاقا اون باید بدونه تو با سیاست وظرافت زنونه میتونی همه چیو مدیریت کنی 

پیشنهاد من

همین شبی از نت یا دوستی اشنایی یه مشاور با تجربه وحاذق پیدا کن فردا صبح یا عصر زنگ بزن نوبت بگیر بگو موردم اورژانسیه که زودتر نوبت بدن بعد برو مطمینم راهکارهای عملی خوبی میبینی بعد نگران هزینه اش نباش چون ارامشی پیدا میکنی که چند برابرش بهتون برمیگرده صبور باش به خدا اعتماد کن هر کار درستی را میتونی انجام بده ونتیجه را به خالقمون بسپار 

بله تهرانم

مرکز مشاوره پلاک اول سید خندان هست مسیولاش اقای دکتر کیومرثی وخانم حسینی هستن منصف والبته باتجربه هستن مطمینم کمکت میکنن تلگ رام واینستا هم داره یه سرچ کن 

موفق وشاد باشی