2777
2789

دكتر براي اگزما به من داده بود، تا مصرف ميكردم خوب بود اما زيادش ضرر داره ديگه نخوردم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حملات آسمي داشتم و سرفه هاي خيلييي شديد كه دكتر بهم داد و خوب شدم

كورتون هست و خيلي قوي و بايد زير تظر دكتر و با تجويز دكتر مصرف بشه، من حتي براي قطع كردنش مشكل پيدا كرده بودم كه كم كم كمش كردم و قطعش كردم 

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸

من حدود هشت ماهه دارم مصرف میکنم عوارضش زیاده 

مشکلات معده .درد استخون ،پا درد مخصوصا ،عفونت واژن دارم همش و حالا دو هفته قار چ پوستی 

خلاصه با این دارو  کلی مریضی ریخت سرم 

ولی خب مجبورم چون حساسیت پوستی دارم و اگه قطع کنم بر میگرده الان با دوز کم دارم مصرف میکنم ک کم کم قطعش کنم 

من چندساله مصرف میکنم  بله عوارضش زیاده ولی گاهی لازمه سعی کن معدت پر باشه و بخوری  و ل ...

ببخشید شما تو بارداری مصرف کردین 

من قصد بارداری دارم اما میترسم دکتر پوست گفت اشکال نداره ولی تو نت سرچ میکنم اطلاعات ضد و نقیضه 

یعنی چی بد چطو مصرف کردین

باید یک چهارم قرص 5 میلی میخوردم که داروخونه 50 میلی رو بهم داده بود 😐 دکتر نگفت یک چهارم و نگفته بود 5 میلی، منم از داروخونه گرفتم نوشته بود روزی دوتا، در واقع باید دوبار از یک چهارم میخوردم، ولی روزی دوتا 50 میلی میخوردم 🤦‍♀️ کبدم ورم کرد، کلیه هام، 45 روز تمام درد شدید کبد داشتم جوری که اولش فکر کردم دنده ام شکسته، به هیچ وجه نمیتونستم بشینم هنوزم بعد چهار سال مسیر طولانی تو ماشین درد میگیره، همه بدنم تا الان ریخته به هم یبوست، اضافه وزن و هزارتا مشکل دیگه، دکتر میگفت اگه دو روز دیگه میخوردی بدنت از داخل متلاشی میشد 😢حالا این همه بلا بخاطر یه گل مژه رو چشمم بود که سر عروسی پسر عمو هام در اومد، بدتر از همه اون دونه هنوز توی پلکم مونده ☹️😢😢😢

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد 
باید یک چهارم قرص 5 میلی میخوردم که داروخونه 50 میلی رو بهم داده بود 😐 دکتر نگفت یک چهارم و نگفته ب ...

وای خیلی زیاد خوردی واقعا خطرناک بوده 

خدا رحم کرده دکتر اول بهم ۵۰ میلی روزی یکی داد من حساسیت شدید داشتم ولی واقعا یهو چاق شدم با مشکلات معده بسیار فروان 

ولی ی بار رفتم داروخونه داروهام تموم شده بود میخواستم بخرم داروخونه کلی سوال پرسید و گفت خطرناکه  ۵۰ دوز بالاییه و منم ترسیدم دکتر عوض کردم دکترم ۲۰ میلی  تجویز کرد 

وای خیلی زیاد خوردی واقعا خطرناک بوده  خدا رحم کرده دکتر اول بهم ۵۰ میلی روزی یکی داد من حساسی ...

تورو خدا 20 میلی نخور، من که بعدش رفتم دکتر خدا شاهده تا گفتم روزی 100 میلی خوردم جفت دستاشو زد رو پاهاش وایساد و گفت تو چطوری زنده ای خودتو داغون کردی  کلی هم دعوام کرد 😓، 20 میلی خیلی بالاس دورش خیلی 

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد 
تورو خدا 20 میلی نخور، من که بعدش رفتم دکتر خدا شاهده تا گفتم روزی 100 میلی خوردم جفت دستاشو زد رو پ ...

اخه من مجبورم ی حساسیت شدید بدنم دون میزنه و بعدشم جای لک قهوه ای رو بدنم مونده الان کم کم دوز داروم رسیده ب ۵ میلی 

هشت ماهه دارم میخورم  دوره درمانم تموم میکنم تا قطع میشه حساسیتم بر میگرده 

ببخشید شما تو بارداری مصرف کردین  من قصد بارداری دارم اما میترسم دکتر پوست گفت اشکال نداره ولی ...

بله تو بارداری هم مصرف میکردم 

پردنیزولون از پرده جفت رد نمیشه و رو جنین اثری نمیزاره

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍