2777
2789
عنوان

ازمایش تست گلوکز دیابت بارداری

7651 بازدید | 59 پست

سلام بچها خوبید؟برا این ازمایش ک مایع شیرین میدن ادم بخوره شبش باید شام بخوریم یا ن؟سخته ازمایشش؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ده ساعت قبلش شام و بخور

مرسی گلم سبک بخورم یا ن هر چی خوردم خوردم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
چند ساعته اس ؟ 

نمیدونم زن ازمایشگاهیه میگفت ساعتی یه بار ازت خون میگیرن تو سه ساعت یه همچین چیزی مگ فرق داره؟

نمیدونم زن ازمایشگاهیه میگفت ساعتی یه بار ازت خون میگیرن تو سه ساعت یه همچین چیزی مگ فرق داره؟

سه ساعته خب اذیتش بیشتره باید هر یگساعت خون بدی ناشتا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بخور شامت و تست گلوکز دیگه فقط خوردن پودرش سخته پیشنهاد میکنم کم کم بریز تو اب بخور سه بارم خون میگی ...

وووی عق😢مگ پودرشو باید خودمون بریزیم؟یهویی باید بخوریمش؟

سه ساعته خب اذیتش بیشتره باید هر یگساعت خون بدی ناشتا 

وووی برا همه سه ساعته یا ن ؟چرا دکترم سه یاعته نوشته😢

بخور شامت و تست گلوکز دیگه فقط خوردن پودرش سخته پیشنهاد میکنم کم کم بریز تو اب بخور سه بارم خون میگی ...

اخه من دو بار دادم میگن نباید اروم بخوری و وقت زیاد بگذرونی با پودره تا ده دقیقه باید خوردش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹