2777
2789
عنوان

شگرد جدید پسرا

379 بازدید | 17 پست

بچه ها مواظب باشین

اتفاقی که واسه چند تا از دوستام افتاده

تازگیا باب شده پسره میره خواستگاری دختره. بعد ازین ک اوکی رو میگیرن و حلقه نشون میارن و قرار میشه باهم نامزد باشن حالا یا صیغه محرمیت میخونن یا نه با دختره رابطه برقرار می‌کنن. بعدشم ب بهانه اینکه فعلا شرایطشو نداره عقد نمیکنن یا حتی ممکنه کلن زیر همه چی بزنن و بگن بدرد هم نمی‌خوریم .واسه خیلیا این اتفاق افتاده بکارتشونو از دست دادن. دخترا تورو خدا مواظب باشین و تو نامزدی ب هیچ وجه رابطه نداشته باشین.نامزدی واسه شناخت همدیگس نه شیطونی. ب فکر آیندتون باشین ....

دختر باس خیلی احمق باشه که دوران نامزدی شلوارشو واس یه نره خره از راه نرسیده بکشه پایین😕

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دختر باس خیلی احمق باشه که دوران نامزدی شلوارشو واس یه نره خره از راه نرسیده بکشه پایین😕

لايك

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
الان که دیگه خیلیا قبل نامزدی و این حرفا شلواراشون میاد پایین

سست عنصرن دیگه انگار عشق و ازدواج فقط واسه رابطس😑

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

اصلا تو کتم نرفت🙄 ینی طرف انقدر اسکله ببخشید اگه صرفا هدفش اون باشه به اندازه همون هزینه ای که برای گل و شیرینی خاستگاری میکنه میتونه اون نیاز حالا بگیم و هدفشو بیرون عملی کنه...چه کاریه دردسر و خاستگاری و خانواده بردن😐

چشم شیطون کر توپ توپم ، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومد ، حاصل یک عمر جوب گردیه ، آقامون ظروفچی بود خودمون شدیم جوب چی ، آقا مجید ظروفچی جوب چی ، میخه زنگ زده ، زنجیره زنگ زده ، تارزانه زنگ زده ، ساعته زنگ زده ، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده.
اصلا تو کتم نرفت🙄 ینی طرف انقدر اسکله ببخشید اگه صرفا هدفش اون باشه به اندازه همون هزینه ای که برای ...

خب دیگه اینقدر ازون کارا کردن ک دیگه واسشون جذابیتی ندارن دختر دست نخورده مخوان. مگه یه گلو شیرینی و ی حلقه نشون چقدر هزینه شه؟ خانواده ها هم که همه چیو خیلی زود فراموش میکنن فقط اون دختر بیچاره میمونه که از ترس آبروش نمیتونه ب خونوادش اطلاع بده من بکارتم از بین رفته.