بچه ها داشتم تقویم و نگا میکردم ۹ روز دیگه ولادت امام حسن عسگریه از اونجایی که خودم حاجت دارم و مطمنم همه حاجت دارن و گرفتاری دارن با توجه به تاپیکا گفتم بیام بگم بیاین هر روز هر کس میتونه هر تعداد که میتونه صلوات بفرسته هدیه کنه به امام حسن عسگری که شفاعت کنه پیش خدا حاجت ماهارو بگیره .و اینکه خو یه سیل صلواتم راه بیوفته که میگن سیل صلوات گرفتاریا و مشکلاتو با خودش میبره. فقط عزیزانم ۲۵ ولادته امروز ۱۶ امه یعنی ۹ روز باید اون تعداد که میگیدو بفرستید مثلا اگر کسی میگه ۵۰ تا ۹ روز هر روز باید ۵۰ تا بفرسته هدیه کنه به امام حسن عسگری 😍 بیشترم تونست بفرسته که بهتر 😍که انشا... حاجت روا بشیم همه .فقط هر روزم بیاین کامنت بزارید تو این پست که هر روز افراد جدیدی بهمون اضافه بشه 😊😊😊😍😍😍😍😍
میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ب امید خدا اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم ابجد نام امام حسن علیه السلام عسکری 478 اگر نام امام حسن مدنظر باشد 118 ب امید خدا 478 صلوات از گفتنتون ممنون ب امید خدا ب حاجاتتون ب دل خوب و خوش برسید
هر بچه ای متفاوته 😐این دفعه گفتن بهت بگو هر وقت خودش صلاح بدونه در میاره😂😂😂والا به خدا تازه هرچی زودتر میگن دندون در بیارن ضعیف تره خود من زود در آوردم اما دندونام ضعیفه ضعیفه
میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟