2777
2789
عنوان

۹ روز دیگه

252 بازدید | 35 پست

بچه ها داشتم تقویم و نگا میکردم ۹ روز دیگه ولادت امام حسن عسگریه از اونجایی که خودم حاجت دارم و مطمنم همه حاجت دارن و گرفتاری دارن با توجه به تاپیکا گفتم بیام بگم بیاین هر روز هر کس میتونه هر تعداد که میتونه صلوات بفرسته هدیه کنه به امام حسن عسگری که شفاعت کنه پیش خدا حاجت ماهارو بگیره .و اینکه خو یه سیل صلواتم راه بیوفته که میگن سیل صلوات گرفتاریا و مشکلاتو با خودش میبره. فقط عزیزانم ۲۵ ولادته امروز ۱۶ امه یعنی ۹ روز باید اون تعداد که میگیدو بفرستید مثلا اگر کسی میگه ۵۰ تا ۹ روز هر روز باید ۵۰ تا بفرسته هدیه کنه به امام حسن عسگری 😍 بیشترم تونست بفرسته که بهتر 😍که انشا... حاجت روا بشیم همه .فقط هر روزم بیاین کامنت بزارید تو این پست که هر روز افراد جدیدی بهمون اضافه بشه 😊😊😊😍😍😍😍😍

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روزی صدتا برا دندون در اوردن و چهار دست وپا رفتن پسرم دیگه خسته شدم ازبس پرسیدن دندون دراورد میشی ...

سلام عزیزم چند وقتش هست 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

ب امید خدا     اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم      ابجد نام امام حسن  علیه السلام عسکری 478   اگر نام  امام حسن مدنظر باشد 118          ب امید خدا 478  صلوات      از گفتنتون ممنون ب امید خدا ب حاجاتتون ب دل خوب و خوش برسید  

8ماهشه خواهرزاده جاریم دندون دراورده، انگار سینه خیزم میره با اون مقایسش میکنن 

هر بچه ای متفاوته 😐این دفعه گفتن بهت بگو هر وقت خودش صلاح بدونه در میاره😂😂😂والا به خدا تازه هرچی زودتر میگن دندون در بیارن ضعیف تره خود من زود در آوردم اما دندونام ضعیفه ضعیفه 

ب امید خدا     اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَ ...

الهی آمین 

8ماهشه خواهرزاده جاریم دندون دراورده، انگار سینه خیزم میره با اون مقایسش میکنن 

دختر منم هشت ماهه هست ما بهش میگیم تنبل خانم خخخخ

چقدر بده بچه ها رو مقایسه کنند بگو دکترش میگه طبیعی هست و به وقتش همه رو انجام میده 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
هر بچه ای متفاوته 😐این دفعه گفتن بهت بگو هر وقت خودش صلاح بدونه در میاره😂😂😂والا به خدا تازه هرچی ...

والله خسته شدم دیگه

میخواستم ختم اقای نخودکی بگیرم ولی چهارشنبه یادم رفت بخونم نگهداشتم این چهارشنبه شروع کنم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز