2777
2789
عنوان

عاطفی

93 بازدید | 12 پست

اونقدردلم میخواد یکی بهم ابرازمحبت کنه خیلی نیازدارم حتی اگه دروغکی هم باشه عیب نداره😢خیلی دلم گرفته کاش میشدسرموبزارم رو شونه یکی باهاش حرف بزنم گریه کنم و اونم همش دم گوشم بگه خیلی دوست دارم عزیزمی.شوهرم که چنوقته ازم فاصله گرفته زیاد ابرازمحبت نمیکنه حتی باهاش دردودل نکردم چنساله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیا سرتو بزار رو شونه خودم دردودل کن

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
بخدا اینجوری میگید چشام پرشد حالم خیلی داغونه

عزیزدلم غصه نخور به خدا دنیا دوروزه هرکااااری که فکر میکنی خوشحالت میکنه یا زندگیتو بهتر میکنه انجام بده امروزفردا نکن

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
عزیزدلم غصه نخور به خدا دنیا دوروزه هرکااااری که فکر میکنی خوشحالت میکنه یا زندگیتو بهتر میکنه انجام ...

هرکاری ازدستم بربیادمیکنم اما هیچی عوض نمیشه نمیدونم خدامنوچرانمیبینه یا چرامنو نمیکشه اخه هرکی جامن بود الان جنازه اش هم پوسیده بود 

هرکاری ازدستم بربیادمیکنم اما هیچی عوض نمیشه نمیدونم خدامنوچرانمیبینه یا چرامنو نمیکشه اخه هرکی جامن ...

تا وقتی به خودت انرژی منفی بدی همینه برو مشاوره کمک بگیر باشگاه برو سینما کافه با دوستات دورهمی بزار تا خودت نخوای کسی نمیتونه کمکت کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز