2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید😔

201 بازدید | 34 پست

امیداروم هر حاجتی تو دلتون هست به حق اقا امام زمان براورده بشه 

دوستای گلم من لکه بینی دارم نمیتونم قران بخونم امروز خیلی دلم پره میشه برام دعا کنید منم زود بچه دار شم خانمای باردار دعای شما زود براورده میشه دعام کنید انتظارم به پایان برسه  وضعیت روحیم اصلا خوب نیست😔حداقل یه صلوات ممنون از لطفتون💐🌼🌷

خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه منم پیش اونا😔

محتــاج دعا😔🙏

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

٥تاصلوات برات فرستادم عزيزم انشاالله باردارميشي🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻دعا كن بچه ام صحيح وسالم بدنيا بياد وسالم باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘منم با دوا ودرمون باردار شدم بعد دوبارسقط ...نا اميدنباش توكل كن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

انشاءالله که به خواسته دلت برسی

سلام دوستای گلم ..لطفا به پیج و کانالم سربزنید.تمام اجناس باکیفیت و با تخفیف هستن ..ممنونمposhak_vira_khorramabad لینک کانالم تو تلگرام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

انشاالله خدا بهتون آرامش بده ...

می تونید قرآن بخونید ، کافیه دستتون ب آیات قرآن نخوره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سلام.براتون دعا میکنم که دلتون شاد بشه شما هم دعا کنید بچه ام بسلامت بیاد بغلم.دیگه تحملشو ندارم از بلوک زایمان دست خالی برگردم

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
عزیزم برات صلوات فرستادم انشالله بزودی مادرمیشی میدونی چیه بچت میخوادخودشولوس کنه بعدبیادحالاببین کی ...

😔 ایشلاه زود تر بیاد دق میکنم

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
سلام.براتون دعا میکنم که دلتون شاد بشه شما هم دعا کنید بچه ام بسلامت بیاد بغلم.دیگه تحملشو ندارم از ...

ایشلاه سالم و سلامت میاد بغلت🙏

وای عزیزم شما همونی که هفده سالته،؟؟؟تو رو خدا نکن با خودت این کارو،،،،خیلی زوده،،،بذار حداقل بیست سالت بشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
نذر شیر یا شیشه شیر ب نیت ۶ ماهه امام حسین نذر گلسر یاعروسک به نیت حضرت رقیه

اگه بدیم بهزیستی بهتر نمیشه؟ 😍دل اون فرشته هارم شاد کنیم بخدا عید ۵۰ دست کامل لباس دادم برای فرشته ها فقط به نیت این روزام چشم انتظاریم تموم شه