2777
2789

منتظر یه نی نی خشکل منظورت باردار هست یا کسی که در انتظار بارداری هست؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در انتظار

امضای منو خوندی؟ همین ماه مشخص میشه مامان میشم یا...من از اوج ناامیدی به این مرحله رسیدم،تا دوماه پیش حتا به اقدام نمیتونستیم فکر کنیم ولی الان دارم فولیک میخورم  هرچی خدا بخواد عزیزم،پیگیر درمان باش همیشه هم دعاکن.هیشکی اندازه خدا دوستمون نداره

دعات میکنم،همه رو دعا میکنم.شمام دعا کن منو

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
نذرشیر یا شیشه شیر ب نیت علی اصغر امام حسین بکن

چجوریه عزیز؟

مرسی عزیز دلم متشکرم .چشم

چشمای قشنگت بی بلا خانوم  

کردم ولی جواب نداد دوباره ندر کردم ای ماه باردار بشم شیر بدم ب بچه ها

نذر گلسر یا عروسگ کن ب نیت سه ساله حضرت رقیه

اصلا ناامید نباش

دست از دعا برندار

بیا تاپیک اول من

کلی دعا و روص هست برای بارداری

انشااله نتیجه میبینی

یوقت میبینی دعات داره ب اجابت نزدیک میشه اما تو دست برمیداری