2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔

360 بازدید | 46 پست

منو شوهرم سه سال و‌نیمه که عقدیم‌بخاطر مسائل مالی خانواده شوهرم همش میگن ندارن شوهرم میگه نداره بعد امروز شنیدم  اسم مادرشوهرم مکه دراومده میخواد بره با پدرشوهرم خیلی دلم شکست چطوری ندارن عروسی مارو بگیرن ولی میخان  برن مکه یعنی این زیارتشون قبوله 😔 من اینجا سه سالو نیمه  بخاطر کلی  مسائل عذاب میکشم  که میگن‌ندارن نمیزارن بریم سر خونه زندگیمون بعد میخان برن مکه  تازه شوهرمم چقد خوشحاله‌که اسم مادرش مکه دراومده  کلی ذوق میکرد ولی یه نفر نیست بگه که مکه تو همینجاست 

خدا چجوری این ادمارو دوست داره 😔حتی من گفتم یه مهمونی ساده بگیریم برای عروسیمون بریم سر خونه زندگیمون ولی خودشون میگن نه ما کلی مهمون داریم نمیشه مهمونی ساده  حالا میخان برن مکه  بنظرتون به شوهرم بگم که من راضی نیستم ازشون و اگه بخان‌برن من حلالشون نمیکنم 

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

نه نگو

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم‌حق با توعه واقعاااا اگه هم خرج نمیکنن سنگ نندازن جلو پات بری سرزندگیت

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

نه هیچی نگو.حق داری ها،ولی اگه حتی سرما بخورن هم تا آهر عمر میندازن گردن تو.که حرف تو شگون نداشت و اینا.واقعا حق داری ناراحت باشی ولی من اگه جای تو بودم هیچی نمیگفتم.خوشحالی هم نمیکردم و حتی معمولی هم رفتار نمیکردم ولی حرفی هم نمیزدم.چون اونا به هر حال میرن چه تو راضی باشی چه ناراضی