2777
2789
عنوان

سفر به کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 59 پست

راستی اگه اهل شنا هستی.میتونی قبل غواصی تا نوبتت میشه تو دریا شنا کنی.من یکساعت کامل.وسط دریا...شنا کردم.ماهی ها را زیر پام میدیدم.دریا آرام و عالی.اون یکساعت شنا حتی از غواصی هم بیشتر بهم حال داد...وسط دریا.. عالییییی

[QUOTE=76432411]غواصی ترس نداره؟😁 ممنونم عزیزم 

گلم مگه هتل نمیرید؟ سر یه ساعت های مشخصی ون میاد سوار میشین همه ی پاساژها رو هم اعلام میکنه هر جا خواستی پیاده میشی.

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس چ خووب میگفتن هر تاکسی ی قیمتی میگیره اونجا اسنپ ندارن؟😁

از هرجا تاکسی بگیری معمولا محدودی شهری جزیره نرخش ثابته.نه ماشینش فرق میکنه چی باشه.نه تعداد نفراتتون و نه اینکه کجا میخواهی بری.هرجا هم نگاه کنی تاکسی آماده هست.کافیه ده سانت دستت را بالا بیاری.یا نگاه راننده کنی.جلوت ترمز زده

حتما سیمرغ برو. اونجا میتونی غواصی و اسکی کنی

کشتی یونانی هم خیلی خوبه.

شهر زیر زمینی کاریز هم خوبه خوش میگذره

شهر حریره هم برو

اسکله واقعا خوبه .حتما برو. کشتی و موسیقی زنده داره

هتل هم هتل ارم واقعا زیباست. روی اب هست. 

پاساژ هم داخل شهر زیاده. داریوش و مریمو....

منکه ساحل سیمرغ رو خیلی دوست داشتم.

غواصی رفتم خیلی خوشم اومد پارک دلفینها هم یه روز عصر تا شب وقتتو میگیره و عالیه کنار آب و موتور بر ...

کشتی تفریحی اسمش همین کشتی تفریحیه؟😁

منم اهل بزن و برقص نیستم اگ اونجا خانوما میرقصن ک نریم😂😂😂😂

کشتی یونانی چی؟

نه شنا بلد نیستم

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
[QUOTE=76432411]غواصی ترس نداره؟😁 ممنونم عزیزم  گلم مگه هتل نمیرید؟ سر یه ساعت های مشخصی و ...

من چون اصلا از آب نمیترسم.اصلا ترس نداشت و خیلی عالی بود.قبل من یه دختر ده ساله بود.اونم تنها اومده بود غواصی.مربی باهات میاد پایین.دورازجون اگه اتفاقی بیفته.که نمیفته زودی میارتت بالا

[QUOTE=76432411]غواصی ترس نداره؟😁 ممنونم عزیزم  گلم مگه هتل نمیرید؟ سر یه ساعت های مشخصی و ...

نه هتل نمیریم از طرف محل کار همسرم بهمون سوئیت میدن

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
من چون اصلا از آب نمیترسم.اصلا ترس نداشت و خیلی عالی بود.قبل من یه دختر ده ساله بود.اونم تنها اومده ...

اها پس خوبه اینجوری فک کردم هرکی شنا بلد نیست نمیتونه بره

ممنونم اط اطلاعات عالیت عزیزم

از هرجا تاکسی بگیری معمولا محدودی شهری جزیره نرخش ثابته.نه ماشینش فرق میکنه چی باشه.نه تعداد نفراتتو ...

اینجور خیلی خوبه

جدیدن رفتی؟نرخا رو میدونید؟

هم نرخ تاکسی هم نرخ تفریحات

حتما سیمرغ برو. اونجا میتونی غواصی و اسکی کنی کشتی یونانی هم خیلی خوبه. شهر زیر زمینی کاریز هم خوب ...

ساحلای مختلف هر کدوم همه تفریحاتو دارن؟

چ جالب

هرجا قیمتش مناسب تر گفت میریم😁

ممنون از راهنماییت 

من چون اصلا از آب نمیترسم.اصلا ترس نداشت و خیلی عالی بود.قبل من یه دختر ده ساله بود.اونم تنها اومده ...

نه فدات شم من نمیترسم. اون ادامه ی حرف استارتر بود 😁 من خودم یه شناگر ماهرم از ۶ سالگی به زور فرستادنم شنا یاد بگیرم. 😁😀😀

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

کشتیها اسمهای مختلف دارن.ما نوید رفتیم.و اسکله مخصوص خودشون را دارند.نه خانمها نمیرقصند.همه سر جای خودشون نشستند.دست و جیغ و هورا و پسرکها هم هیجان کاذب.من کلا اهل این کارها نیستم

کشتی یونانی هم یه کشتی قدیمیه به گل نشسته است.فقط میری از دور میبینیش.همون گشت رایگان دور جزیره میبرن نشونتون میدن

اینجور خیلی خوبه جدیدن رفتی؟نرخا رو میدونید؟ هم نرخ تاکسی هم نرخ تفریحات

پارسال دی رفتیم.یادم نیست دقیق ...همون فرودگاه.قبل پرواز بپرس بهت میگن.دلفینها گرون بود خیلی.من پارسال باردار بودم رفتم هیچ کدوم از تفریحات آبی مثل غواصی را نتونستم برم.فقط کشتی تفریحی رفتیم.بقیه اش لب ساحل مثل بچه خوب مینشستم.دخترم با ماسه ها بازی میکرد .یه بار هم ریسک کردم سوار موتور برقی شدم.ولی دوچرخه و بقیه اش هیچی.دلفین هم رفتیم دخترم خیلیییی خوشش اومد.کلا هرجا بچه هام بهشون خوش بگذره منم ذوق میکنم