2777
2789
عنوان

سفر به کیش

440 بازدید | 59 پست

سلام بچها کسایی ک کیش رفتند لطفا نظراتتونو راجب سفر و تفریحات بگید و کجا بهتره و کجاها نریم

ممنونم پیشاپیش

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من والا هفت سال پيش رفتم 

اين هفته هم مي خوام واسه دومين بار با همسرم برم

من هفت سال پيش كشتي تفريحي رفتم كه موزيك و شام داشت با اكواريوم و اون قطاري كه تو هتل داريوش هست

من اهل هيجان نيستم اگه شما هستي خيلي تفريحات زيادي هست كه م# توني تجربه كني

مثل جت اسكي

برو غواصی. دوچرخه سواری. پاساژ مریم هم برو 😍 خوش بگذره

غواصی ترس نداره؟😁

ممنونم عزیزم

راجب پاساژای ارزون و همینطور رستورانهای خوب و با قیمت مناسبشم اگ اطلاعاتی دارید ممنون میشم بدید

تاکسیاش میگن کلاه میزارن سر ملت اونارو چیکار کردین

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
فقط از تفریحی‌ات آبی لذت ببرید،خرید اصلا نکن چون اکثر جنس ها بنجل هستند،ارزش نگاه کردن هم نداره  ...

اره فقط برا تفریح میریم خودمم قصد خرید نداشتم

مام انشالله بهمن ماه میریم همه چی حله فقط پولش مونده😊

ما اول دی میریم

ایشالا جور میشه

غواصی ترس نداره؟😁 ممنونم عزیزم راجب پاساژای ارزون و همینطور رستورانهای خوب و با قیمت مناسبشم اگ ا ...

اتفاقا تاکسی ها قیمت مناسبه نرخ ها هم مشخصه رستوران های اطراف بازار مروارید خوبه

من والا هفت سال پيش رفتم  اين هفته هم مي خوام واسه دومين بار با همسرم برم من هفت سال پيش كشتي ...

ممنونم از راهنماییتون امیدوارم خوش بگذره بهتون

ماهم این هفته میخاستیم بریم ک جور نشد

اتفاقا تاکسی ها قیمت مناسبه نرخ ها هم مشخصه رستوران های اطراف بازار مروارید خوبه

پس چ خووب میگفتن هر تاکسی ی قیمتی میگیره

اونجا اسنپ ندارن؟😁

غواصی رفتم خیلی خوشم اومد

پارک دلفینها هم یه روز عصر تا شب وقتتو میگیره و عالیه

کنار آب و موتور برقی و دوچرخه سواری هم خوبه

خرید اصلا به صرفه نیست.الکی وقت نزار

داخل جزیره هم میبرند و رایگان میگردونند.خوبه

ما کشتی تفریحی رفتیم.بدک نبود.من خودم خوشم نیومد.چون دریا خیلی تاریک هست.هیچو نمیشه دید.مثلا دبی رفتم خیلیییی بهتر بود.غذای کشتی بی کیفیت هست.اهل بزن و برقص هم نبودم که از جنگ شبانه کشتی لذت ببرم.ولی دخترم خوشش اومده بود و میخندید .

من خودم تفریحات آبی را بیشتر دوست دارم.مثل غواصی و جت اسکی و ....