2777
2789
عنوان

ان تی

372 بازدید | 15 پست

سلام

یه هفته دیگه ان تی دارم اینکه میگن باید زیر ۲ باشه یعنی چی؟؟ استرس دارم تو این مدت خیلی از اطرافیانم سقط داشتن من میترسم نکنه خدای نکرده ان تی بگه مشکل دارم

خیلی هم رعایت کردم خیلیییی حتی لکه بینی هم نداشتم اما میکم خدا نکرده نگه جاییش تشکیل نشده

هووووف چقد بده این حس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم استرس نده به خودت این بده منم همش استرس دارم تو شکمم بمیرن من نفهمم ولی این استرس خیلی بده

خوشبحال کبوترای حرم وقتی دلشون میگیره می پرن میرن دور گنبد طلا...کاشکی منم کبوترت بودم اآقاجون
نگران نباش اابته از ۳ پایین باشه عدد ان تی

دکترم کفت خودم تو مطب ان تی انجام میدم ازمایش خونتم میگم بری ازمایشگاه انجام بدی ب نظرتون پیش دکترم انجام بدم یا برم مراکز سونوگرافی انجام بدم،؟ دستگاه هاشون فرق داره؟

نگران نباش  برای کسایی خطرناکه که سن بالای سی داشته باشن و ازدواج فامیلی داشته باشن  به ...

من ازدواجم فامیلی نیست اما همسرم پسر عموهاش ناشنوا هستن میترسم دور از جون زبونم لال... وای حتی نمیتونم بیانش کنم

دکترم کفت خودم تو مطب ان تی انجام میدم ازمایش خونتم میگم بری ازمایشگاه انجام بدی ب نظرتون پیش دکترم ...

برو یه مرکز معتبر و پیش سنوگرافیست

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
من ازدواجم فامیلی نیست اما همسرم پسر عموهاش ناشنوا هستن میترسم دور از جون زبونم لال... وای حتی نمیتو ...

دور از جونش اولا 

دختر این چیزا با ان تی مشخص نمیشه 

بعد هم استرسی که الان داری برات سمه 

یادت نره اینو تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته توکل کن 

انشالله سالم به بغلت میگیریش 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍

ربطی به لکه بینی و اینا نداره از هر ۱۰۰بچه ای ک سندروم دان دارن حدود ۳۰یا ۴۰نفرشون مایع پشت گردنشون تو ۱۲هفته بالا ۳یا مساوی با۳هست بنابراین این یه احتمال هست ک اگه یه بچه ای تو سونو عدد ان تی اش زیاد بود باید پیگیری بیشتری انجام بده ک خدایی نکرده مشکلی نباشه وگرنه خیلیا بودن مایعع دیر جذب شده اما بچه سالم بود اسکرین یا غربالگری احتمال فقط