2777
2789

سرچ کن یوتوب رو انقد ویدئو هست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از زایمانتون  به نوک سینه هاتون  باید روغن زیتون میزدید حالا اینکارو  الان  باید انجامش بدهید 

یه پماد داروخونه دارن واسه اینکار من اسمشو فراموش کردم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

همون  بیمارستان که زایمان میشه  مادرای بخش زنان را یه جا جمع میکنن بهشون اموزش میدن 

توی یوتیوب هم داره کلیپشو

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
پماد شقاق سینه هیدرودرم هست

همینه اره درسته  اسمشو فراموش کرده بودم 

عزیزم کارت با این پماد حل نمیشه منم گرفتم خوب نشد یه کاری کن اگه اینکارو انجام بدی زودتر خوب میشی اول از همه پماد سوختگی برای پاهای بچه هست همورویید هست. اونو بزن سینت در روز هم یه کپسول باز کن که چرک خشک کن باشه بریز رو زخم سینت تا جمعش کنه من هر چی پماد شقاق میزدم انگار نه انگار وقتی پماد سوختگی و بعضی وقتا کپسول میریختم زودی خشک کرد بعدشم اگه سینت پهن نیست باید کل هاله قهوه ای رو بزاری دهنش بعد از هر بار شیر دادن هم با شیرت چربش کن سریع هم لباست رو نکش پایین بزار یکمی هوا بخوره تا خشک شه بعدشم با آب گرم سینه تو بشور

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣