2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عمل کردم ٬٬٬٬شما برای ای وی اف ومیکرو میرید؟؟

نه عزیزم من شوهرم سالمه خودمم هیچ مشکلی ندارم واس همی گفت برو عکس رنگی رحم بگیر رفتم گفت پولیپ داری تو رحمت حالت آیو دی عمل میکنه بعد برداشتنش دو هفته پیش

من با کورتاژ عمل کردم عزیزم .شما بعد عمل باردار شدی اخه من دو ساله باردار نمیشم‌

من ۱۷ساله نازایی دارم٬٬دوساله میریم واسه ای وی اف ٬٬٬بعد از پانکچر که میخاستم انتقال جنین بدم دکتر گفت پولیپ داری باید عمل کنی عمل کردم حالا اندومترم نازکه دارم دارو مصرف میکنم که ضخیم بشه بعد انتقال بدم انشالله٬٬٬بعداز عمل دکتر بهتون نگفت تا چند وقت بعدش باردار میشی؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منمپولیپ داشتم 20 روز پیش عمل هیسترسکوپی و پولیپکتومی انجام دادم 

پولیکتومی چی هست عزیزم؟؟/اخه منم عمل کردم ولی نمیدونم این پولیکتومی چی هستش؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من ۱۷ساله نازایی دارم٬٬دوساله میریم واسه ای وی اف ٬٬٬بعد از پانکچر که میخاستم انتقال جنین بدم دکتر گ ...

نه نگفت فقط گفت مثل آیو دی بسته بوده رحمتو وگرنه تو عکس لوله ها و بقیه چیزام خوب بود 

پولیکتومی چی هست عزیزم؟؟/اخه منم عمل کردم ولی نمیدونم این پولیکتومی چی هستش؟

همون برداشتن پولیپ هست با هیستوسکوپی نگاه میکنن داخل رحم رو و برمی دارن که بهش میگن پولیپکتومی 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
نه عزیزم من شوهرم سالمه خودمم هیچ مشکلی ندارم واس همی گفت برو عکس رنگی رحم بگیر رفتم گفت پولیپ داری ...

خوبه خداروشکر٬٬٬بنظرمن اگه مشکل از یکی باشه بهتره تا دونفر٬٬٬انشالله که نتیجه میگیری عزیزم