2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😢

399 بازدید | 48 پست

من دیشب بی بی چک زدم موعدم ۱۸ ام یکشنبه اس

خط محوی میدیدم که با چراغ قوه قابل دیدن بود شک کردم باز یکی دیگه زدم که مثه اولی شد از ذوق تا ساعت ۳ بیدار بودم 

الان رفتم با ادرار صبحم زد منفی شد حتی همون خط محو هم نیست

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال منم خرابه خیلی بی بی چکم مثبت شد گفتم دیگه باردارم کلی خوشحالی ذوق آزمایش دادم منفی  شد اصل ...

کاش اصلا مثبت نمیشد که ادم امیدوار بشه 😢

خدایا خودت مواظبش باش
کاش اصلا مثبت نمیشد که ادم امیدوار بشه 😢

آره اگه منفی بود آزمایش نمیدادم یا صبرمیکردم یه هفته بعد مثبت شد کلی ذوق گفتم دیگه حامله م آزمایشم منفی شد دنیا روسرم خراب شد ایشالا تو آزمایشت مثبت میشه

بعد دوسال انتظار باردار شدم.پوج.باید سقط کنم.من چی بگم.حاظر بودم هنوز انتظار بکشم

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
بعد دوسال انتظار باردار شدم.پوج.باید سقط کنم.من چی بگم.حاظر بودم هنوز انتظار بکشم

منم سقط کردم اولیو 😢 وااای خدا بهت صبر بده خیلی بده خیلی😭

خدایا خودت مواظبش باش
هنوز مونده صبرمیکنم دوهفته بعد اگه پری نشدم دوباره آزمایش بدم

پس شاید واسه همین نشون نداده من الان نگا کردم باز یه خط محو بود نمیدونم چرا پررنگ نمیشه

خدایا خودت مواظبش باش