2777
2789
عنوان

انواع روغن

73 بازدید | 8 پست

سلام خانوما شبتون بخیر

شما چ روغنایی دارین برای زیبایی؟

چ استفاده هایی ازش میکنین؟

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    

من زیتون میزنم دلیلشو هم نمیدونم😁😁😁 اما الان چند جا خوندم پوستو سفت میکنه و جلوگیری از پیری پوست وسفید کننده ی پوستم هست الله اعلم

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روغن نارگیل دارم که ازش برای شفافیت پوست استفاده میکنم،مثلا یک ساعت قبل حمام ب زیر بغلم و ناحیه تناسلیم میزنم،تو حموم اون قسمتارو بالیف وصابون میشورم،هرشب ب کل صورت و مژه هام میزنم،

روغن نعناع برای برجستگی ولطیفی لب،

روغن زیتون برای موی سر

روغن پر سیاوش برا رشد و بلندی مژه

روغن رازیانه برای رفع موی زائد

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    
روغن نارگیل خراطین سیاه دونه  تازه گرفتم هنو نمیدونم‌جواب میدن یانه

برا چی گرفتین؟

نارگیل ک گفتی سیاهدونه برا pco تخمدون واینا خراطین هم حجم دهی گونه 

اهان

خراطین برای باس ن هم شنیدم