2777
2789
عنوان

لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 24 پست

دیگ مشکل نازایی وجود نداره تخمک گذاری و تخمک اهدایی و رحم اجاره و....

ایشالا خودتون بدون نیاز ب هیج کدوم ازینا باردار میشید

ی مدت رها کنید این افکارو و هرماه منتظر نباشید و بیخیال شید و بسپرید ب خدا

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابن زمان زیادی نیست نگران نباش اصلا.ولی پیگیر باش

ممنونم از دلگرمیاتون😍😘

چشم حتمن هفته جدید میرم دکتر

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
نه خداروشکر من هر ماه سر موقع پریود میشم ممنونم ازت عزیزم ایشالا شمام براحتی و در زمان خودش باردارم ...

ميتوني زعفرون يا دارچين دم كني و بخوري

اينا خونريزي رو  زياد ميكنه( من خودم نبات هم خونريزيمو زياد ميكنه)

ازمايش ذخيره تخمدان كل سيكل ثابته، روز خاصي نداره براي ازمايش

ولي بقيه ازمايشات هورموني بايد روز سوم انجام بشه

فكر ميكنم همون ماه ازمايش ميدادي، مشكلي نبود

مهم اينه با دارو پريود نشده باشي و خودت پريود شده باشي

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
جوشانده اویشن خیلی خوبه.گل گاو زبان با کمی زعفران کلا چیزهای گرم وقاعده اور خوبن.من همیشه قبل از زما ...

باشه حتمن ممنون از راهنماییت

دیگ مشکل نازایی وجود نداره تخمک گذاری و تخمک اهدایی و رحم اجاره و.... ایشالا خودتون بدون نیاز ب هیج ...

من دوساله درگیرم سنم ۲۸ هست ۲ دفعه با میکرو باردارشدم ول سقط شدن.دیگه نمدونم چیکار کنم.کاش زودتر در ین پایین اقدام میکردم وپی به مشکلم می بردم وزودتر درمان را شروع کرده بودم.شوهرم خیلی بچه دوست داره.

ميتوني زعفرون يا دارچين دم كني و بخوري اينا خونريزي رو  زياد ميكنه( من خودم نبات هم خونري ...

اره زنگ دکتر زدم گفت ازمایش بده من صبحونه خورده بودم نشد

شاید هورمونیم هست ک گفته روز سوم

عزیزم ممنونم بابت توصیه ها و راهنماییات😘

من دوساله درگیرم سنم ۲۸ هست ۲ دفعه با میکرو باردارشدم ول سقط شدن.دیگه نمدونم چیکار کنم.کاش زودتر در ...

هنوز وقت زیاد داری امیدوارم تو بهترین موقعیت جفتتون باردار شید و تیکرتونو ببینم😍