2777
2789
عنوان

لکه بینی

96 بازدید | 24 پست

سلام من ۳ ماهه ک اول پریودیم لکه بینی دارم

ماه پیش خونریزیم زیاد نشد و کم بود

این ماهم امروزصبح یه لکه دیدم دیگ نیومد

کسی اینجوری بوده عایا مورد نداره؟

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

من سالها اينطور بودم

بارها به دكترهاي مختلف  گفتم

ولي ميگفتن ازمايشات و سونوهات نرمال

مشكلي نيست

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما برو دکتر .ازمایش بده تا خیالت راحت باشه وازنگرانیت کم بشه.ایشالله که مشکلی نیست.

آزمایش روز سوم پریود دکتر برام نوشته ک پریودم زیاد نشد ماه قبل ک برم این ماهم روز اوله فقط ی لکه اومده

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
من سالها اينطور بودم بارها به دكترهاي مختلف  گفتم ولي ميگفتن ازمايشات و سونوهات نرمال م ...

اره منم جدیدن سونو دادم گفت سالمی

بچه داری شما؟

اره منم جدیدن سونو دادم گفت سالمی بچه داری شما؟

نه متاسفانه

مشكل ناباروري دارم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
نه متاسفانه مشكل ناباروري دارم

ایشالا ک هر چه زودتر باردار میشید

اینکه پریود کم بیاد مشکلیه برا بارداری؟

بدن همه مثل هم نیست.ولی به نظرم لکه بینی زیاد جالب نیست باید از نظر پزشک درمانش کنی تا خیالت راحت با ...

حتمن همین کارو میکنم

ممنونم از راهنماییت عزیزم

یخورده جوشاندنی های قاعده اور بخور.ببین چطور میشه .

چی بخورم؟

ایشالا ک هر چه زودتر باردار میشید اینکه پریود کم بیاد مشکلیه برا بارداری؟

ان شاالله

ممنون

من چهارسال پيش اينطور شدم

يكسال بعدش كه از دادم، فهميدم ذخيره تخمدانم پايينه

نميدونم از قبل بوده يا بعد اين داستانها كم شده

استرس از خودت دور كن

ان شاالله چيزي نيست

من دخترخاله هام سالي يكي دوبار پريود ميشن! اونم لك

اونا تنبلي تخمدان دارن

بچه هم دارن(البته با دارو) 

ولي خب خيلي راحت باردار شدن به نسبت مشكلشون

فقط ماه قبل اینجور بودم ک مقدارش از همیشه کمتر بود لکه هم نبود دوسه رو لکه بود بعد ک اومد از سابق کمتر

ان شاالله ممنون من چهارسال پيش اينطور شدم يكسال بعدش كه از دادم، فهميدم ذخيره تخمدانم پايينه نمي ...

نه خداروشکر من هر ماه سر موقع پریود میشم

ممنونم ازت عزیزم ایشالا شمام براحتی و در زمان خودش باردارمیشید من تو اقدام نیستم و جلوگیری میکنم

راستی این ازمایش ذخیره تخمدان برام نوشته گفته روز سوم ک خونریزی زیاده

اگ لکه هم بود باید برم روز سوم؟شما اطلاع نداری؟