2777
2789
عنوان

نشانه زایمان؟

263 بازدید | 32 پست

سلام دوستان گلم من دیروز رفتم سونو دکترم گفت دهانه رحمت یه سانت باز شده و طی چند روز اینده بچه دنیا میاد وزنشم3و600هست ک اگر طی چند روزی دردت نگرفت باید بیای بستری بشی ...از دیروز تا الان همش انقباض چن ساعتی دارم ببخشید اسهال شدید هم شدم حالت تهوع هم دارم وهمینطور ترشحات ژله ای بی رنگ درحالی ک قبلش اصلا ترشح نداشتم بنظرتون علایم زایمانه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منظمه ولی شبا میگیره ک بعد خوابم میبره و صبحش دوباره درد ندارم

ماشاالله وزن بچت چه خوبه؟تغذیت چی بود؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
38هفته تکمیل

انقباضات چطوره؟ من 37 هفته ام امروز دکتر گفت ده روز دیگه معاینه میکنم اگه آماده باشی کمکت میکنم زودتر بری واسه زایمان چون وزن بچت خیلی زیاده میترسم نتونی زایمان کنی

اخه وزن بچم خیلی داره میره بالا

۳۶۰۰ بالا نیست اونقدرا بعد از چهار فوقش میگن سزارین بشی نه که زودتر بچرو بدنیا بیاری 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
اره منظمه ولی شبا میگیره ک بعد خوابم میبره و صبحش دوباره درد ندارم

پس درد کاذبه.  من بچه اولم انقباضم منظم شد بعدش فاصله هاش همینطور کمتر شدو درد بیشتر که رفتم بیمارستان 

انقباضات چطوره؟ من 37 هفته ام امروز دکتر گفت ده روز دیگه معاینه میکنم اگه آماده باشی کمکت میکنم زودت ...

من زایمان دوممه مثله همونه ولی بین دردام خوابم میبره و صبحم حالم خوبه😒😒

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792