2777
2789

سلام ۱۷ روزه زایمان کردم 

اولش خونریزیم‌مثل پریود بود بعد از ۴ روز لکه بینی شد 

الان سه چهارروزه مثل پریود شده دیشب بدنم لرز داشت و خیس عرق بودم 

ضعف دارم 

الان رفتم دکتر شکمم معاینه کرد گفت چرا هنوز رحمت جمع نشده شاید بقایای جفت مونده خیلی نگرانم 

کسی مثل من بوده؟

سونوگرافی نوشته برا شنبه

عفونت نداری بنظرت؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچت چرا بستری شد عزیزم؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

منم بعد از زایمانم خونریزیم خیلییی شدید بود و چهل روز تموم ادامه داشت دکتر شک کرد سونو‌ داد ولی رحمم پاک پاک بود این لرز و ضعف رو منم داشتم همراه سرگیجه شدید همش هم برای کم خونیه و ضعیف شدن زیاد بدنه

بخودت برس عزیزم که از پا نیفتی

إلهي و ربي من لي غیرك
ربطی به استراحتت نداره چون بار سنگین بلند نکردی و فعالیتت هم زیاد نبوده کی میری سونو؟

من سه روز تمام تو ان ای سیو بودم بالا سر بچم بیمارستان مزخرفش ی تخت برای مادر نداشت کلا سرپا بودم طوری شده بودم ک دولا دولا راه میرفتم 

من سه روز تمام تو ان ای سیو بودم بالا سر بچم بیمارستان مزخرفش ی تخت برای مادر نداشت کلا سرپا بودم طو ...

ولله من خیلی اذیت شدم سر بچه دومم اونم زردی داشت کبدش مشکل داشت خودم خونریزیم زیاد بود چهار روز موندم تو بیمارستان ازونور بچه اولم دو ساله بود چون خانواده م اینجا نیستن با شوهرم مونده بود خونه خیلی داستان داشتیم و هنوز بعد از یازده ماه حس میکنم اثر این استراحت نکردنه مونده ولی دکتر اینطوری بهم گفت که تا زمانی که بار بلند نکنی و فعالیت زیاد و شدید نداری اوکیه 

شکمتو کامل فشار دادن تخلیه شد؟

ولله من خیلی اذیت شدم سر بچه دومم اونم زردی داشت کبدش مشکل داشت خودم خونریزیم زیاد بود چهار روز موند ...

اره چندبار فشار دادن 

یبارم بهم گفتن خونریزی داری اونموقع هنوز روتخت بودم گفتم اره فک میکنم 

فشار دادن نگاه کردن گفتن نه چیزی نیست 

خیلی میترسم نکنه چیزی بمونه بدبخت شم