2777
2789

سلام، دخترم نزدیکه سه ماهش تموم بشه، حدود ده روزیه گریه اش شدید شده، از عصر حدود ساعت ۲ تا ساعت ۳ شب جیغ میزنه و گریه میکنه، یه دکتر گفت از کولیکه و گوشش جرم داره که طبیعیه و من میدونم از کولیک نیست، یه دکتر گفت گوشش عفونت کرده، قبلا یه دکتر برده بودم گفته بود اگه رفلاکس بچه درمان نشه میزنه به گوشش و سینوساش و اینا، حالا این گریه بچه ام بخاطر گوششه یا رفلاکسش؟ بعضی ساعتای روز دماغش هم تقریبا کیپ میشه و خس خس میکنه، یه صداهایی هم از دهنش در میاره، البته رفلاکسش قبلا بدتر بوده که از خواب میپرید و مثل حالت جویدن آدامس داشت اما چند وقتیه این حالتش خیلیییی بهتر شده، به نظرم رفلاکسش بهتر شده و نیاز به درمان نداره اما اثراتش روی گوش بچه ام و دماغش مونده، به نظرتون با سفکسیم که دکتر داده گوش و بینی بچه ام خوب میشه یا حتما باید  برای رفلاکسش هم دارو بهش بدم؟؟؟؟؟ تو رو خدا اگه میدونید بهم بگید 😭😭😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شک دارم به رفلاکس پنهان پسرم‌ به دکترش میگم سونو بدم میگه نمی خواد این نداره. اینم ی وقتا با گریه بیدار میشه حالت آدامس جویدن داره. ولی بالا نمیاره. سرشو قباا تکون میداد به راست و چپ. نزدیک ۴ ماهشه

عزیزم بچه منم رفلاگس پنهان داره و شیر نمیخوره و خسخس داره و خواب راحت نداره

من دارم نمسیوم مصرف میکنم براش ولی دارو گیاهی هم مصرف میکنم برو عطاری زنیان بگیر با زیره سبز 

یک استکان رو اب کن ن خیلی پر 

بعد نصف قاشق جای خوری زیره سبز و یک قاشق چای خوری زنیان بریز ب مدت ۱۰ دقیقه بجوشه بعد صاف کن بزار کنار بعد پنج دقیقه ی لایه خاک ته نشین میشه اروم بریز تو لیوان دیگه ک اون لایه نیاد با نبات شیرین کن بده بخوره فقط ۳ روز بده بهتر میشه 

التماس دعا

خوب خودت چى نبايد يكسرى چيز ها رو بخورى مثل لبنيات و كلى چيزه ديگه چون رفلاكسش رو بدتر ميكنه

خیلیییی پرهیز غذاییمو رعایت میکنم، از بس نمیخورم سرگیجه و حالت ضعف دارم

منم شک دارم به رفلاکس پنهان پسرم‌ به دکترش میگم سونو بدم میگه نمی خواد این نداره. اینم ی وقتا با گری ...

اگه سرش رو به راست و چپ تکون میده بگو دکتر گوشاش رو چک کنه چون بچه منم سرشو به راست و چپ تکون میداد که دکتر گفت عفونت داره گوشش، منم بچه ام یه مدت مثل تو بود الان خیلییییی بهتر شده

ولى اينم بدون عزيزم از موقعى كه به غذا خوردن بيوفته يعنى از ٥ يا ٦ ماهگى رفلاكسش خيلى خيلى بهتر ميشه

امید با خدا، انشاالله همینه که تو میگی، پس گریه هاش مال عفونت گوششه؟؟؟