2777
2789
عنوان

ورزشکارا ....

103 بازدید | 9 پست

سلام. به نظرتون مربیگری شنا خوبه یا بدنسازی و ایروبیک؟ من تو هیچ کدوم سررشته ندارم😊 پس باید از صفر شروع کنم. با کدوم زودتر به نتیجه میرسم؟ هر اطلاعی دارین بگین لطفا . واینکه اصلاخوب هستن؟ واقعا با مدرک مربیگری هر کدوم از اینا میشه رفت سرکار؟

پیش به سوی موفقیت ...

ایروبیک

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

من اندام مربیای بدنسازی رو خیلی دوست دارم

ولی دخترم مدرک شنای حرفه ای رو داره ولی چون سنش کمه نمیتونه مربی باشه

ان شاالله بزرگ شد مربی میشه😍

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترتون چند سالشه؟ چقدر طول کشید تا مدرکشو گرفت؟

دخترم ده سالشه😃

پنج سالش بود گذاشتم کلاس شنا

چهارسال تابستونا رفت

چهارتا مدرک داره (شنای پیشترفته) اگه سنش زیاد بود میتونست مربی بشه

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)