2777
2789
عنوان

ایده های شب یلدا

185 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

به امیدخدا شب یلدا برام عیدی میارن احتمالا

عقدم،میخام جلوی خانواده شوهرم شیک و باکلاس دربیام،شما چ ایده هایی میدین،چ کارایی کنیم برای شب یلدا

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    
ما لباس برای داماد میخریم دامادم برا عروس لباس و میوه و اجیل و کیک و و طلا و کادو میارن.مثه تولد خوش ...

چ لباسایی میخرین براداماد؟

عزیزم سفره یلداتون چجوری میچنین؟

چی میزارین تو سفرتون

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ لباسایی میخرین براداماد؟ عزیزم سفره یلداتون چجوری میچنین؟ چی میزارین تو سفرتون

عزیزم ما خیلی تجملاتی نیستیم برا داماد کاپشن و شلوار و کفش  و زیر پوش وحالا اگه خرید عقد نکرده باشیم بعنوان کادو یه ساعت..از طرف داماد میوه و اجیل و کیک و اینا تزئین میکنن میارن خودمونم شام درست میکنیم.

پونیووووووو    
عزیزم ما خیلی تجملاتی نیستیم برا داماد کاپشن و شلوار و کفش  و زیر پوش وحالا اگه خرید عقد نکرده ...

اهان

خیلیم عالی

منم عقدم امسال واسم میارن

واسه اون شب رفتم خودم پارچه گرفتم مانتو بدوزم همون رنگم واسه همسرم پیراهن گرفتیم

خونواده دو طرف رو دعوت کردیم هم واسه عصرونه هم شام

میز میچینیم و بادکنک آرایی میکنیم و....

میخوایم بریم خرید خونواده ی اون واسه من پالتو و شال بافت و بوت و شلوار بگیرن و یه النگو

مام واسه اون پالتو یا کاپشن با بوت و بافت و پیراهن بگیریم

اونا خریدامو میبرن جایی میدن تزئین کنن با میوه هایی که قراره بیارن و کیک و آجیل و....

احتمالا خودم یه ساعتم واسش بگیرم🙄

میشه واسه حاجت منم یه صلوات بفرستین؟؟🙈❤