2777
2789
عنوان

من زشتم؟؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 149 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونم واقعا،دلم نمیخاد اینطوری باشم 😥

علف به دهن بزی باید شیرین بیاد.

آقات شما رو دیده و پسندیده.

بقیه ش دیگه مهم نیست.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
باورژن سایت آشناس حالا اگه میگفت من خوشگلم و این عکسو میذاشت همه برعکس نظر میدادن میگفتن خیلی زشتی😝

اره راس میگی😂🤣😂🤣😂

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
نمیدونم واقعا،دلم نمیخاد اینطوری باشم 😥

منم اصلننننننن اعتماد به نفس ندارم درحالی که هرجا میرم فقططططط ازم هی تعریف میکنن ولی من میدونم که دیوونه ام توام خیلی نازی بد به دلت راه نده قشنگم😊🤗

@78_shirin_asal    

جانم بخدا شرمندم دوست خوبم امروز بشدت سرم شلوغه قول میدم سرفرصت بیام و ازت درخواست کنم ببینمت❤شایدهم دوستای خوبی برای هم شدیم چون دارم بهت دل میبندم❤❤❤❤

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
جانم بخدا شرمندم دوست خوبم امروز بشدت سرم شلوغه قول میدم سرفرصت بیام و ازت درخواست کنم ببینمت❤شایدهم ...

فداي تووو گلي

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
عشق منی😚

عزيزدلمى آبجى  

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!