2777
2789
عنوان

من زشتم؟؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 149 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همینجا بزار عکسو😓

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

😎😎😎

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

@نازنین_عاشق_لباشک  

بدو بيا عكس عزيزم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز