2821
2789
عنوان

من زشتم؟؟؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 149 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم واقعا،دلم نمیخاد اینطوری باشم 😥

علف به دهن بزی باید شیرین بیاد.

آقات شما رو دیده و پسندیده.

بقیه ش دیگه مهم نیست.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
باورژن سایت آشناس حالا اگه میگفت من خوشگلم و این عکسو میذاشت همه برعکس نظر میدادن میگفتن خیلی زشتی😝

اره راس میگی😂🤣😂🤣😂

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂
نمیدونم واقعا،دلم نمیخاد اینطوری باشم 😥

منم اصلننننننن اعتماد به نفس ندارم درحالی که هرجا میرم فقططططط ازم هی تعریف میکنن ولی من میدونم که دیوونه ام توام خیلی نازی بد به دلت راه نده قشنگم😊🤗

@78_shirin_asal    

جانم بخدا شرمندم دوست خوبم امروز بشدت سرم شلوغه قول میدم سرفرصت بیام و ازت درخواست کنم ببینمت❤شایدهم دوستای خوبی برای هم شدیم چون دارم بهت دل میبندم❤❤❤❤

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
جانم بخدا شرمندم دوست خوبم امروز بشدت سرم شلوغه قول میدم سرفرصت بیام و ازت درخواست کنم ببینمت❤شایدهم ...

فداي تووو گلي

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
عشق منی😚

عزيزدلمى آبجى  

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز