2777
2789
من هرروز یه ۱۰ مین سرپایی میرم میام

عه اینجایی😍😍😍😍نبودی چندروز... دلم برات تنگولیده بود😍

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین حموم رفتی اینقد رحمت سرده که اصلا خونی نداری که بیاد

به نظرم شما یک مطب بزن خوب پول درمیاری😁😁😁

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
خودمون شاید حس نکنیم بو تن کنار شوهرمون ک میخوابیم اون حس میکنه 😃😃

اره ادم خودش متوجه نمیشه وقتی مام میزنه فک میکنه بو نمیده ولی بقیه متوجه میشن دیدم که میگم

دکتر بهم گفت نرم.منم نمیرم بهداست رو رعایت میکنم کامل ...سرمو میشورم لباس عوض میکنم.هرسری رفتم حمام ...

ربطي نداره تلقين نكن

پس ما كه يه عمر رفتيم بايد مسكل داشته باشيم؟؟

مال من ساعت ميزنه 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

پزشک من گفته بود فقط نباید بشینم توی حموم جون خطر عفونته.

خانوما اگه قبلا میگفتن حموم نرید به خاطر شکل حموما بوده. وگرنه دوش گرفتن برای قاعدگی رو همه توصیه میکنن و حتی درد رو هم کمتر میکنه( دوش رو زیر خودتون نگیرید بالای سرتون بگیرید) 

لابد ۲ روز دیگه ام قراره بخونم تو سایت که زائو تنها نباشه آل بیاد ببرتش 🙄

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
موها چی تن و بدنمون چی ؟؟؟

مو هات بشور ولی بدن نمیشه خب چیزی که خداداده به زنل مجبوریم باهاش بسازیم دیگه ولی میدونیم واقعا برامون خوب نیست چرا بریم الان عفونت نداری مشکل نداری اما میدونی این خونا کثیف دفع نمیشن همینجوری جمع میشن توی چهل پنحاه سالگی باعث مریضی میشن

خدایا شکرت
اره ادم خودش متوجه نمیشه وقتی مام میزنه فک میکنه بو نمیده ولی بقیه متوجه میشن دیدم که میگم

منم دیدم ک میگم ردمیشی ازکناربعضی ها مشخصه پریودن حموم نرفتن 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
چه عفونتي اينا باوراي غلطه ما كه يه عمر رفتيم خدارو شكر نه عفونت داريم نه كيست نه هيچي بو بديم خو ...

چی بگم از داغ دلم ایشاله همیشه سالم باشین و برین حمام عمرتون بگذرونین تو حمام.من نمیتونم مریض میشم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین