2777
2789
عنوان

کمممممممممک

103 بازدید | 12 پست

خانومامادرشوهرم ازدیروزاوریون گرفته خودشم نگفته امروزازدهنش دررفت منم بابچه م اونجابودم تاگفت سزیع پاشدم اومدم خونمون خیلی میترسم چی کارکنم یعنی بچه م میگیره؟

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانیه به خدانشستم گریه میکنم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

چی کارکنم ببرم دکتردارم میمیرم به خدایه بارم اینجوری آنفولانزادادن بهمون

احتمالش هست.

ببرم دکتریعنی؟

ببرم دکتریعنی؟

اگر علایمش بروز کرد. معمولا 2 تا 3 هفته طول میکشه تا علایم شروع بشه. البته دوره اش باید بگذره چون ویروسیه و داروی خاصی نداره. فقط تب و دردش را میشه کنترل کرد با دارو...

علامتش هم معمولا تب و بی اشتهایی، درد و تورم گوش، و درد موقع غذا خوردن هست.

درضمن اگر خودتون هم نگرفته باشید قبلا،  احتمالش هست خودتون هم بگیرید...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم تو بچگی بگیره بهتره که تا بزرگ بشه اوریون خطرناک نیست که ، اگه نگیره بزرگتر بشه سخت تر میش ...

مرسی عزیزم کلی آرومم کردی

مرسی عزیزم کلی آرومم کردی

آره عزیزم ، اتفاقا دعا کن بگیره چون الان بچه است و هوا خنک، راحت میتونی کنترلش کنی

اگر بزرگ بشه و بگیره خیلی سختر میشه طول درمانش 

من اگه جای شما بودم ، اتفاقا میرفتم خونشون تا بچه الان تو بچگی بگیره تا ایمن بشه و بزرگ شد واسش دردسر نشه

مثلا آبله مرغون اگه تو بچگی نگیره ، بزرگ شد بگیره میشه زونا و خیلی خیلی اذیتش میکنه

پس به فال نیک بگیر مامان مهربون

آره عزیزم ، اتفاقا دعا کن بگیره چون الان بچه است و هوا خنک، راحت میتونی کنترلش کنی اگر بزرگ بشه ...

فداتم عزیزم