2777
2789
عنوان

۳۸۰

167 بازدید | 27 پست

دوستان ۳۸۰ تا صلوات دیگه مونده از اون ۱۰۰۰ تا هر کی هر حاجتی داره بگه که انشا... تا آخر امشب ۳۸۰ تام تموم بشه دوستان تعارف نکنید هرچی حاجت دارید بگید برای هر حاجتتون صلوات میفرستم که نذر منم ادا بشه انشا... به برکت این صلواتا اول شماها بعدم من حاجت قلبمو از خدا بگیرم 😍😍😍😍😍برای منم دعا کنید تو دعاهاتون نیاز دارم به دعاهاتون 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

صد تام من میگم تا اخر شب،  برای باردار شدنم دعا کنین،شاید خدا به روی شما نگا کنه و حاجتمو بده،

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
صد تام من میگم تا اخر شب،  برای باردار شدنم دعا کنین،شاید خدا به روی شما نگا کنه و حاجتمو بده،

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای شما

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂