2777
2789
عنوان

اونایی که سن کم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3386 بازدید | 277 پست
نه اتفاقا زندگی خراب کن هایی مثل تو،تو فامیل زیاده ولی من به هیچکدوم محل نمیدم چون میدونم هدفشون چیه ...

اره کسی که حرف حق میزنه زندگی خراب کنه 

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه داغون نیست ولی یه جادوگرایی مثل تو خودشونو به در و دیوار میزنن که زندگی بقیه رو خراب کنن

جادوگر خودتی 

من خواستم جلوی راهنمایی اشتباهتو به بقیه بگیرم

حتما دور و برت خیلی جادوگر دیدی فکر میکنی کسی که حرف حق میزنه جادوگره

لابد از دست همین جادوگرا شوهر کردی تا کمتر کتک بخوری

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 
من ۱۷سالم اره زندگیم خوبه و از پس همه کارام بر میام اشپزی نظافت گاهی وقتا خریدای خونه و خیلی کارای د ...

الان 17 سالته کی ازدواج کردی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

سلام

بستگی به درک و فهم طرفین داره

من هفده ازدواج کردم، خیلی هم راضیم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

من ۲۰ ازدواج کردم . نمی‌دونم زود محسوب میشه یا نه. اما هم خونه داری میکنم، هم سر کار میرم . هم درس میخونم . من که به زور معدلم شانزده بود، بعد ازدواج هم شاگرد اول شدم هر ترم ، هم کار پیدا کردم. هزار بار هم برگردم عقب بازهم توی همین سن با همسرم ازدواج میکنم و کاملاااا راضی ام.

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...

من ۱۴ سالم بود عقد کردم ۱۸ سالگی رفته خونه خودم 

.از ۴سالی که عقد بودم هیچ خاطره ی خوبی ندارم چون بچگی میکردم خانواده شوهر از من بدتر میکردن از دختر ۱۴ ساله انتظار ی زن فهمیده رو داشتن که خیلی سخت بود برام .اصلا تو سن پایین خوب نیس ازدواج بالای ۲۰ بهتره

شونزده

شونزده بفکر ازدواجی🤐 خدایی من ۲۴ سالمه تازه نامزدم.  ۱۶ سالم ک بود هیچوقت فکرشم نمیکردم ب ۱۸ . ۱۹ سالگی ک رسیدم با مسخره و شوخی از ازدواج حرف میزدم. ۱۶ و ازدواج؟ تو این دورو زمونه اخه!! من_حرفی‌ندارم‌دیگ#   

من ازدواج کردم دو تا هم بچه دارم دختر جون منتهی به موقع و با استقلال کافی نه زیر سن قانونی

خب تو که تجربه ازدواج زیر سن قانونی رو نداری دیگه حتما لازم نیست که نظرتو به همه تحمیل کنی 

مسئله فقط درس خوندن نیس  میتونی یه مهارت یاد بگیری بتونی ازش استفاده کنی هیچ دکترا گرفته ای ه ...

عزیزم از دنیا عقبی مثل اینکه من تو فامیل خودم آدم هست رفته بهشتیِ تهران خونده  الان بیکاره بقیه هم مثل این بنده خدا