2777
2789
عنوان

اونایی که سن کم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 277 پست
شونزده

من۱۴سالم بود😶

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بی ادبین بچه ها 13 صفحه تمام به هم پریدین به شما چه ربطی داره کی تو چه سنی ازدواج کنه هر کی دوس داره بکنه هرکی ام نه نکنه واقعا که جهان سومی هستیم دیگه خیلی بی ادبین 13 صفحه فقط دعوا کردین

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊

[QUOTE=76978910]چه به خودتم گرفتی حرفامو تو نخون حرفای منو حتما زندگیت یه جاییش میلنگه که سریع این حرفا بهت برخورد ...[/QUOحتما زندگی خودت میلنگه که فکر میکنی همه مثل خودتن من حتی به مزخرفات تو فکر هم نمیکنم اینو بدون که اصلا نصیحت کنِ خوبی نیستی هر کی رو بخوای فتوا بدی و نصیحت کنی یه شبه سر به بیابون میزاره دیگه هم منو ریپلای نکن 

[QUOTE=76978910]چه به خودتم گرفتی حرفامو تو نخون حرفای منو حتما زندگیت یه جاییش میلنگه که سریع این ح ...

باشه تو راست میگی

برو با تفکراتت خوش باش

همه حرفای منم راجع به تو صادق بود میدونی چرا چون همشو به خودت گرفتی و واکنش شدید نشون دادی

خودت تنت میخاره ریپلای میکنی

وگرنه من مشتاق حرف زدن با تو نیستم

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 

[QUOTE=76991556]باشه تو راست میگی برو با تفکراتت خوش باش همه حرفای منم راجع به تو صادق بود میدونی چرا چون همشو به ...[/QUO

اگه مشتاق نیستی ریپلای نکن چون اصلا حوصله یه مشت آدم خاله زنک مزخرفو ندارم 

[QUOTE=76991556]باشه تو راست میگی برو با تفکراتت خوش باش همه حرفای منم راجع به تو صادق بود میدونی چر ...

حوصله نداشتی اینهمه ریپلای نمیکردی معلومه تنت میخاره

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار