2777
2789
عنوان

اونایی که سن کم ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3388 بازدید | 277 پست

از پس کارا براومدن یعنی چی

اگه منظورت نظافت و کلفتی کردن تو خونس اره برمیای

ولی اگه منظورت کارای سطح بالا و مهارت های اجتماعیه نه

همینجا میبینم که خیلیا با افتخار میان و میگن اره براومدیم از پس کارامون غذا پختیم نظافت کردیم و افتخارم میکنن

در صورتی که اینا نقش زن رو محدود به این چیزا میدونن

برو درستو بخون یا یه مهارتی یاد بگیر تا در اینده بتونی متکی به خودت باشی فردا پس فردا خدای نکرده تو زندگیت مشکلی داشتی به خاطر وابسته بودنت به شوهر نتونی کاری کنی

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 

اول اینکه پیشگو دروغ میگه ،یه پیشگو به من گفت 26ازدواج میکنی و من در هجده سالگی ازدواج کردم،ازدواج قبل 25سالگی دیوونگیه ،شرایط زندگیم همه چی اوکیه ولی یه خلا همیشه تو ذهنم هست بنظرم برو تایپیک یه دونه به اخر مونده منو بخون کلی اونجا بحث کردیم

راپونزل هیچوقت ناامید نشد و رها شد ،چرا ما نتونیم؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من که اینجوری نبود همه میگفتن خیلی بیشتر از سنت میفهمی و تصمیمات مثل زن ۵۰ ساله اس فک کردم شاید ...

خب این ک ی نوجوان اندازه سنش نباشه اندازه زن پنجاه ساله بفهمه فاجعه اس امیدوارم خوشبخت شی ولی خوبه ادم سیر تکاملی منطقی و طبیعی رو پیش بره   فهم بیشتر و پختگی دلایل و نشانه های خیلی مهم تری داره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من ۱۷ سالم بود به نظرم ادم تو سن کم منطقی تره

اتفاقا تو سن کم اصلا منطقی نیستن آدما اونم تو نوجوانی که همه چیز هر روز عوض میشه و هورمونا و عواطف زودگذر اینقدر تعیین کنندس.فقط راحت تر توسری میخوری و بی دفاعی تنها چیزیه که بنظرم اوایل ازدواجم داشتم.مثل اوسکولا هرکار بام میکردن میگفتم طوری نیس

از پس کارا براومدن یعنی چی اگه منظورت نظافت و کلفتی کردن تو خونس اره برمیای ولی اگه منظورت کارای س ...

چراانقدرراحت توهین میکنی نصفه کسایی تونی نی سایت مشکل دارن سن بالای بیست ازدواج کردن خیلیام بهترین مدارک تحصیلی ودارن 30سالشونه خواستگارندارن واحساس پوچی میکنن نمونش وکم تونی نی سایت ندیدیم 

استارتر شونزده سالته  بشین سر درست بچه جان شوهر چیه آخه😒😒😒😒😒😒😒😒

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
از پس کارا براومدن یعنی چی اگه منظورت نظافت و کلفتی کردن تو خونس اره برمیای ولی اگه منظورت کارای س ...

دقیقا همینه کلفتی که کاری نداره هرکسی میتونه از پسش بربیاد،مهم اینه که سیاست زنونه داشته باشی و شوهرت فرطی بهت خیانت نکنه و مثل من بعدچندسال تازه خانوادت بهت بکن شوهرت یجوری شده وقتی بفهمی که درست کردن و برگردوندنش به زندگی کار حضرت فیل باشه.وقتی میتونی زندگی کنی که بفهمی معنای تشکیل خانواده ی جدیدتو و اینکه بتونی مثل یه شیرزن مستقل باشی

این رمال ودعانویس وپیشگوهاروازکجاپیدامیکنید؟؟؟

واقعااعتمادمیکنید اعتقاددارید؟

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
عزیزم من الان پونزده سالمه یه ساله که نامزدیم خیلی خیلی خیلی راضیم 

الان نباید بگی راضی هستی یا نه 

باید ده سال بعد بیای بگی 

خوب معلومه الان تو هنوز درکی از زندگی نداری

هنوز سنت زیر سن قانونیه

حتی نمیتونی گواهینامه بگیری و حق رای نداری عزیزم

واقعا نمیدونم پدر و مادراتون چطور شماها رو فدا میکنن

دوقلوهای دوست داشتنی من سامیار و مهیار 
عزیزم من الان پونزده سالمه یه ساله که نامزدیم خیلی خیلی خیلی راضیم 

عزیزم ایشون رو تو چاه ننداز مثل خودت دوران نامزدی با زیر یه سقف بودن خیلی فرق داره الان داغی نمیفهمی بعدا معنی حرفمو میفهمی

راپونزل هیچوقت ناامید نشد و رها شد ،چرا ما نتونیم؟  
خب این ک ی نوجوان اندازه سنش نباشه اندازه زن پنجاه ساله بفهمه فاجعه اس امیدوارم خوشبخت شی ولی خوبه ا ...

من تو خونواده و کلا هر جایی که میرم از شادی چشمام برق میزنه ،همیشع شاد و خوشحالم درسته تو زندگی همه مشکل هست اما مشکلات حل میشن یاد گرفتم به اسونی در برابر همه چیز بگذرم ب خودم سخت نگیرم وگرنه هرکسی جای من بود الان ۱۰۰۰۰ بار خودش و کشته بود ولی من خیلی مقاوم تر از این حرفام 😅