2777
2789
عنوان

#معنی شعر

326 بازدید | 8 پست

سلام بچه هااااا 

لطفا زوووود بیاید اینجا 

دوستان هرکس میتونه لطفا معنی این بیت رو بهم بگه خیلییییی واسم مهمه👇👇👇👇

اشک چشمان مرا😭سرمه دیدار تو نیست__که بسوزم وگدازم زغم هجرانت

فکر میکنم یعنی هر چقدر من اشک میرزم و از غم هجران تو گریه میکنم زاری میکنم 

تو نمیاییییی ببینمت کههههه   چرا؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه نمیخوامت  

وقتی ازته دل بخندی،وقتی هرچیزی رابه خودت نگیری،وقتی سپاسگزارآنچه که هست باشی،وقتی برای شاد بودن نیاز به بهانه نداشته باشی،آن زمان است که واقعا زندگی میکنی،بازی زندگی بازی بومرنگ هاست،اندیشه کردارها وسخنان ما،دیریازودبادقت شگفت آوری بسوی مابازمیگردند،زمانی که آدمی بتواندبی هیچ دلهره ای آرزو کند،هر آرزویی بی درنگ برآورده خواهد شد
فکر میکنم یعنی هر چقدر من اشک میرزم و از غم هجران تو گریه میکنم زاری میکنم  تو نمیاییییی ببینم ...

منظورش اینه فک کنم هر پقدر از دوری تو زجر میکشم   موفق به دیدار تو نیستم و گریه  مریه میکنم دیگه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
2790
2778
2791
2779
2792