2821
2789
عنوان

سفر به کیش

112 بازدید | 9 پست

سلام کسایی ک اهل کیش هستید یا کیش رفتید چ جاها و تفریحاتی رو پیشنهاد میدید

و همینطور هر راهنمایی که دارید راجب ارزون تر دراومدن سفر😁😁

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

ساحل مرجان حتما برین غواصی و پاراسل رو حتما امتحان کنین عااالیه

من دوچرخه سواری کنار اسکله رو هم دوس داشتم

کلا کیش خیلی خوش میگذره 

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
ساحل مرجان حتما برین غواصی و پاراسل رو حتما امتحان کنین عااالیه من دوچرخه سواری کنار اسکله رو هم دو ...

غواصی ترس نداره؟

شنا بلد نباشی میشه؟

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پارک دلفین ها هم عالیه

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
غواصی ترس نداره؟ شنا بلد نباشی میشه؟

نه ربطی به شنا نداره

یکی باهات میاد تا پایین هواتو داره

نه ربطی به شنا نداره یکی باهات میاد تا پایین هواتو داره

اها خوبه پس ممنونم از راهنماییت عزیزم

شنیدم پارک دلفین ها زیاد جالب نیس

اها خوبه پس ممنونم از راهنماییت عزیزم شنیدم پارک دلفین ها زیاد جالب نیس

فدات

من رفتم دوست داشتم هم سیرکشو هم دلفیناشو

عزیزم به نظر من بستگی به همسفرم داره

ما ۴تایی رفتیم،همسرم و یه زن و شوهر از اقوام همسرم

خیلی پایه بودن خیللللی😁رفتیم غواصی،پاراسل،بنانا شاتل،جت اسکی،واسه شبا هم میرفتیم جنگ و کنسرت

کلا غذا به زور میرسیدیم بخوریم😆

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز