2777
2789
عنوان

سفر به کیش

112 بازدید | 9 پست

سلام کسایی ک اهل کیش هستید یا کیش رفتید چ جاها و تفریحاتی رو پیشنهاد میدید

و همینطور هر راهنمایی که دارید راجب ارزون تر دراومدن سفر😁😁

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

ساحل مرجان حتما برین غواصی و پاراسل رو حتما امتحان کنین عااالیه

من دوچرخه سواری کنار اسکله رو هم دوس داشتم

کلا کیش خیلی خوش میگذره 

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
ساحل مرجان حتما برین غواصی و پاراسل رو حتما امتحان کنین عااالیه من دوچرخه سواری کنار اسکله رو هم دو ...

غواصی ترس نداره؟

شنا بلد نباشی میشه؟

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غواصی ترس نداره؟ شنا بلد نباشی میشه؟

نه ربطی به شنا نداره

یکی باهات میاد تا پایین هواتو داره

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
نه ربطی به شنا نداره یکی باهات میاد تا پایین هواتو داره

اها خوبه پس ممنونم از راهنماییت عزیزم

شنیدم پارک دلفین ها زیاد جالب نیس

اها خوبه پس ممنونم از راهنماییت عزیزم شنیدم پارک دلفین ها زیاد جالب نیس

فدات

من رفتم دوست داشتم هم سیرکشو هم دلفیناشو

عزیزم به نظر من بستگی به همسفرم داره

ما ۴تایی رفتیم،همسرم و یه زن و شوهر از اقوام همسرم

خیلی پایه بودن خیللللی😁رفتیم غواصی،پاراسل،بنانا شاتل،جت اسکی،واسه شبا هم میرفتیم جنگ و کنسرت

کلا غذا به زور میرسیدیم بخوریم😆