2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم یکماه ..ولی موزیکایی  که برا ایروبیک میذارن خیلی پرسر و صداس من دوست نداشم نرفتم چون وزنم بالا بود یه سری حرکاتشم نمتونستم انجام بدم اگه هم میدادم ب زانو و کمرم فشار میومد .. الان میرم پیلاتس .

.

.

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
من 79بودم الان 74.با اینکه منظم نمیرم زیاد رژیممو رعایت نمیکنم

من 92 بودم .از شهریور تغذیه مو اصلاح کردم . شکر و نوشابه و قند و برنج و نون  ..کیک و بیسکوییت و...ب حداقل رسوندم ...پیاده روی هم گاهی میرم ...ورزشم یه ماه رفتم ایروبیک  دیگه دوست نداشتم برم ..الان یه هفته ای هست میرم پیلاتس.. وزنمم الان 85 شده

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
من رفتم یکماه ..ولی موزیکایی  که برا ایروبیک میذارن خیلی پرسر و صداس من دوست نداشم نرفتم چون وز ...

من میرم راضی ام اهنگای جدید و واسه رقص میزاره نصفش رقص و زنجیره میریم یه ربع اخر بدنسازی کار میکنه

ایروبیک خوبه اما زیاد دچار بدن درد میشی .و به شرط اینکه مربی خوبی داشته باشی همین طوری نیاد وسط شلنگ و تخته پرت کنه حرکات منظم بهت بده از زیر کار در نره که این جور مربیا کم پیدا میشه

فقط خدا .....

منم ایروبیک بودم عالی بود در هفته سه جلسه ۶۸بودم شدم ۵۹ اما بعد عروسی ول کردم و دوباره وزنم برگشته حالا میخوام برم ایروبیک و بعدش بدنسازی از ساعت ۸تا ۹ایروبیک و بعد بدنسازی هفته ای ۵جلسه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
من 92 بودم .از شهریور تغذیه مو اصلاح کردم . شکر و نوشابه و قند و برنج و نون  ..کیک و بیسکوییت و ...

اره خوبه میدونی من چند ماهه زایمان کردم سزارین .میترسم برم سراغ وزنه و بدنسازی واسه همین اول از ایروبیک شروع کردم