2777
2789

حلقه م مدتيه گم شده تمااام خونه رو زير و رو كردم اما نيست كه نيست، به شوهرم نگفتم هنوز😢 به نظرتون بدم نقره شو درست كنن تا پول دستم اومد بدم اصلشو بسازن؟ نميخوام شوهرم بفهمه اصلا

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حس بدیه

پیدا میشه یه بار که انتظارشو نداری

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

خوب به شوهرت بگو مگه چیه؟ !!منم گم کردم گفتم. اونم گفت فداسرت یکی دیگه برام خرید. بگی راحت تری

دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼

واقعيت رو ب شوهرت بگو عزيزم.....اصلا مگه حلقتو در آوردى ك گمش كردى؟؟

والا من ك بايد شب موقع خوابم دستم باشه شوهرم حساسه عصبى ميشه در بيارم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

شاید جای گذاشتی از شوهرت بپرس شاید جای دیده باشه تو حمام یا دستکش ظرف شویی جا نمونده

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

ببين من شنيدم ٧ تا حمد بدون بسم الله بخونى پيدا ميشه....

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
واقعيت رو ب شوهرت بگو عزيزم.....اصلا مگه حلقتو در آوردى ك گمش كردى؟؟ والا من ك بايد شب موقع خواب ...

تو خونه اصلا دستم نميكنم، ميترسم حساس بشه 

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش