واقعا مردا چرا اینجورین. شوهرم صبح قشنگ رو مخ من رفت. از همه چی ایراد گرفت. قر زد. نق زد. بهونه گرفت. کلی رو اعصاب بود.منم همش سکوت. خوب که رو اعصاب من رفت من امپر چسبوندم وقاطی کردم. بعد به منمیگه وا. اعصاب نداریا. مصلت باش به خودت. چه اول صبحی. خوب لامصب منکه خوب بودم. تو دوساعته رومخی. اخرم متهم شدم به بد اخلاقی وبی اعصابی. 😒😒😒
برا ماهم برعكسه من ديونم اصلا حوصلم نميكشه خيلي خيلي عصبي ميشم بيچاره همسرم فقط سكوت ميكمه يا ميخواد ارومم كنه
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
[QUOTE=76340374]برا ماهم برعكسه من ديونم اصلا حوصلم نميكشه خيلي خيلي عصبي ميشم بيچاره همسرم فقط سكوت ...
😂😂😂
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم