2777
2789

اگه خدانکرده قلبش تشکیل نشه نیاز به دوراز جون کشتن نداره به مرور هورمونا کم میشن و خودبخود دفع میشه

این آقای روازاده ماشالله اعتماد به سقف بالایی داره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

قبول ندارم حرفشو این آقا خیلی تندرو هستش

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خدانکرده قلبش تشکیل نشه نیاز به دوراز جون کشتن نداره به مرور هورمونا کم میشن و خودبخود دفع میشه ...

منظورش اینه قلب بعضی از بچه ها دیرتر تشکیل میشه شماها نباید عجله ای برای سقط داشته باشید.

گذشته نگذشته
اگه خدانکرده قلبش تشکیل نشه نیاز به دوراز جون کشتن نداره به مرور هورمونا کم میشن و خودبخود دفع میشه ...

دقیقا 

نمیدونم چرا ب بیسواد ها پروبال میدن 

کسی ک به بلوا میگه ولوا. شده حکیم 😑😑😑😑😑😑😑😑

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
منظورش اینه قلب بعضی از بچه ها دیرتر تشکیل میشه شماها نباید عجله ای برای سقط داشته باشید.

خب اگر تشکیل نشد چی اگر تشکیل شد و بچه مشکل دار شد چی این فقط امید واهی دادن ب مادران هست  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

متوجه منظورش شدم ولی هیچ دکتری تا آخرای هفته ۹ عجله نمیکنه و اگه تشکیل هم نشه فوری دارو نمیده معمولا چون هفته پایینه دکترا میگن صبر کن تا خودش دفع شه

این روند عادیش هست ولی جناب روازاده کلا عادت به گفتن حرفای شاخ دربیار داره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خداییش اگه یه دکتر خارجی این حرفو میزد چه نظری داشتین؟

حرف ببخشید چرت، حرف چرتِ چه یه دکتر ایرانی بگه چه یه دکتر خارجی 

خب اگر تشکیل نشد چی اگر تشکیل شد و بچه مشکل دار شد چی این فقط امید واهی دادن ب مادران هست  

اگه تشکیل نشد هم که دیگه یعنی مرده ولی به دست شما نمرده.

گذشته نگذشته
شما دکترید؟ چطور بهش میگید بی سواد؟ 

حتما باید دکتر باشم بفهمم بیسواده دکتر نیستم ولی با پزشکان در موردش صحبت کردم همینو گفتن دیگ کسی که بگع خمیردندون ضررداره معلومه چقدر عالمه

طب سنتی فقط و فقط برای پیشگیری و تسکین ی سری دردها خوبه همین نه درمورد مسائل تخصصی تر

حتما باید دکتر باشم بفهمم بیسواده دکتر نیستم ولی با پزشکان در موردش صحبت کردم همینو گفتن دیگ کسی که ...

قبل از اینکه این آقا درباره خمیردندون بگه خیلیهای دیگه هم گفتن.تاریخچه ش رو هم گفتن.فقط ایشون تنها نبوده.

گذشته نگذشته
شنا تحصیلاتت چقدره؟

من فوق لیسانس دارم ولی کلیپی که شما گذاشتی رو تجربه کردم و میدونم حرف نامربوطی زده