2777
2789
عنوان

تکان های جنین

150 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. من الان اواخر هفته ۱۷ هستم. از هفته ۱۶ حرکت های جنین را حس کردم. اما بعضی روزها اصلا حرکتش حس نمیکنم و نگران میشم. تجربیات شما چیه؟؟؟؟

برا تکون خوردن زوده از هفته ۱۸ منتظر باش اونم گاهی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکون نی نی از 28هفتگی مهم میشه عزیزم نگران نباش...

پسرم که پدر منو در اورد اینقدر جاهایی که نباید تکون بخوره و لگد بزنه وووووول میخوره.. یعنی دارم با همکارم صحبت میکنم سر یه موضوع مهم اینقدر لگد میزنه تمرکزم میره کلا...

عزیزم میشه یه سوال ازت بپرسم. دارم دیوونه میشم. من الان 6 هفتمه. اوایل بارداری هر از گاهی حالت تهوع داشتم ولی الان هیچی. تا یه هفته پیش خیلی دلم گوشت میکشید ولی الان حتی گوشت هم دلم نمیخواد. و برا غذا خوردن مثل یه ادم نرمال هستم. یعنی نه از اون غذا بدم میاد و نه دلم میکشه. به نظرت ممکنه برا نینیم اتفاقی افتاده باشه؟ چون میگن یکی از نشونه های سلامت جنین اینه که مادر دلش خیلی از غذاهارو میکشه، و این نشون میده که جنین داره از بدن مادر تغذیه میکنه

ای جونم. شیطون بلا شروع کرده به ورجه وورجه کردن. نگران نباش. هنوز کوچیکه و زود خسته میشه. باهاش حرف بزن. شکتو ناز کن. براش قصه بگو. براش یه شعر رو همیشه بخون. وقتی بچه ات بدنیا بیاد هم خیلی باهاشو میشه هم وقتی بی قراری کنه همون شعر رو براط بخونی آروم میشه. من برای دخترم این کار ها رو میکردم. ماشالله الان خیلی باهوشه. و خیلی زودتر از معمول شروع کرد به حرف زدن. و جملات رو کامل میگفت؟ برفکس بچه های دیگه کلمات رو کامل و درست میگفت

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

التن طبیعیه عزیزم از هفته ۲۸مهم میشه 

برا منم گاهی نی نیم تکونی نمیخوره خوابه  باهاش حرف میزنم شکمو نوازش میدم بیدار میشه 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

عزیزم میشه یه سوال ازت بپرسم. دارم دیوونه میشم. من الان 6 هفتمه. اوایل بارداری هر از گاهی حالت تهوع ...

سلام عزیزم. منم دقیقا مثل شما هستم. الانم که ۱۷ هفته دارم هوس هیچ چیزی ندارم. همکارام تعجب میکنند که هوس هیچ چیزی ندارم. ولی خدا رو شکر حال دخترم هم خوبه

سلام عزیزم. منم دقیقا مثل شما هستم. الانم که ۱۷ هفته دارم هوس هیچ چیزی ندارم. همکارام تعجب میکنند که ...

ایشالا همیشه نینیت سلامت باشه و به سلامت به دنیا بیاد. خدا کنه منم مثل شما باشم و نینیم چیزیش نباشه. مرسی از اینکه جواب دادین😙