2777
2789
عنوان

بی بی چک نامعتبر

| مشاهده متن کامل بحث + 9915 بازدید | 29 پست
دیگ نداشتم بایدبگیرم  چ مارکی بهتره ؟شما میدونید؟

فرقی نداره تو همه شون ممکنه خراب هم باشه.

من مدیکورزدم خراب توش داشت بعدش ریما زدم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم بارداری الان ؟

دوستان اینجا گفتند هاله بعد ده دقیقه معتبر نیست.

منتظرم هفته ی دیگه دوباره بزنم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
دیگ نداشتم بایدبگیرم  چ مارکی بهتره ؟شما میدونید؟[/QUOTE]

[QUOTE=76333180]دیگ نداشتم بایدبگیرم  چ مارکی بهتره ؟شما میدونید؟

اره حتما یکی دیگه بگیر الانم ک احتمالا زیاد مایعات نخوردین ک همین امروز دوباره امتحان کن فقط مایعات نخور ک ادرارت غلیظ بمونه والله اینا تقریبا همشون تو یه مایه هستن زیاد فرقی نمیکنه چه مارکی مدیکور خوبه  روژان خوبه خیلی مارک هس ی مدام خارجیه قیمتش شیش تومنه اسمشو یادم رفت ریما هم خوبه 

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏
اره حتما یکی دیگه بگیر الانم ک احتمالا زیاد مایعات نخوردین ک همین امروز دوباره امتحان کن فقط مایعات ...

باشه میگیرم

ممنونم عزیزم 

بارانم تمام دنیامییییییبی  
انشالله که باردارباشیم جفتمون    

انشاالله عزیزم. دعا کنیم هر دو مون باردار باشیم.

تو هم  مثل من پلیکیستیکی؟؟؟؟