2777
2789
عنوان

تکونای جنین

123 بازدید | 18 پست

سلام دوستان..

25 هفته و 5 روزمه..یعنی تازه رفتم تو 7 ماه.

از دیشب حرکتای جنینم زیاد شده.نگرانم.

کسی بوده مث من؟طبیعیه ینی؟؟

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای نگو  من 37هفته و 5روزمه امروز نی نی خیلی کم تکون خورده 😞😞😞

عزیزم حتما پیگیر باشی اگه تکوناش تا ظهر کم‌بود برو نوار قلب بگیر 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
طبیعیه عزیزم دوسه هفته دیگه باز کم میشه باز بعد ی هفته بیشتر 

مرسی عزیزم.

تو نت دیدم نوشته.حرکتای زیاد ممکنه بخاطر پیچیدن بندناف دور گردن هم باشه.واسه همین استرس گرفتم.

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..
مرسی عزیزم. تو نت دیدم نوشته.حرکتای زیاد ممکنه بخاطر پیچیدن بندناف دور گردن هم باشه.واسه همین استرس ...

این نتو نگاه نکن همش استرسه اگه دیدی خیلی زیاد و غیر عادیه برو دکتر یا ب دکترت زنگ بزن 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
واااای نگو  من 37هفته و 5روزمه امروز نی نی خیلی کم تکون خورده 😞😞😞

هفته های اخر شنیدم ک میگن کمتر میشه حرکتای نی نی.اخه جاش تنگ میشه.

این نتو نگاه نکن همش استرسه اگه دیدی خیلی زیاد و غیر عادیه برو دکتر یا ب دکترت زنگ بزن 

باشه عزیزم..مرسی..

نگران نباش حتما چیز خوشمزه ای خوروی خوشش اومده داره بازی میکنه 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

من هفته ۲۶یه روزانقدحرکت میکرد که خودم‌وشوهرم ازترس نزدیک بود پس بیفتیم.گفتیم داره خفه میشه دورازجون. رفتیم بیمارستان صدای قلب وسونو.همه چی عالی بود.فقط دکتر علت استرسمونوکه گفتیم حرکت زیادش بوده کلی خندیدن بهمون   گفت حرکت بچه نشونه سلامتی شه.حرکت کم خطرناکه

یه شبایی توزندگیم اومدن که فکرمیکردم این آدمِ مچاله شده ی روی تخت تاصبح دووم نمیاره💔....اما...صبح شد💫خدایاشکرت😍
مرسی عزیزم. تو نت دیدم نوشته.حرکتای زیاد ممکنه بخاطر پیچیدن بندناف دور گردن هم باشه.واسه همین استرس ...

نی نی منو شما هفته هاشون یکیه با اختلاف 5 6 روز فک کنم.مال منم دختره،دیشب خیلی تکون میخورد جوری که نمیتونستم بخوابم😊😊

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...
 نی نی منو شما هفته هاشون یکیه با اختلاف 5 6 روز فک کنم.مال منم دختره،دیشب خیلی تکون میخورد جور ...

اوهوم..سالم باشه هرچی میخواد تکون بخوره

شمارو تاریخ زایمانتونو کی گفتن؟

تو سونو زده 22 اسفند.تاریخ طبیعی.ولی من سزارین میخوام بشم حالا چندروز زودتر نمیدونم.شما چطور؟؟

من هفته ۲۶یه روزانقدحرکت میکرد که خودم‌وشوهرم ازترس نزدیک بود پس بیفتیم.گفتیم داره خفه میشه دورازجون ...

منم دیشب خیلی ترسیدم..سالم باشه هرچی میخواد تکون بخوره بخوره..