2777
2789
عنوان

خانومای باردار و با تجربه ها

168 بازدید | 27 پست

من همش نگرانم.دلم میخواد هر روز صدای قلب بچه بشنوم خیالم راحت شه.هفته ۱۸ هستم چند روز دیگه میرم انومالی....شما هم اینطوری هستین...کاش راهی بود...هنوز تکونا نمیفهمم.گاهی نبض فقط

بچه دختره.

من همون avaهستم عضویت ۸۹.....

همدردیم منکه ولم کنی هفته ای یبار سونوگرافیم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فردا میرم تو نوزده هفته نگران نباش منم از دیروز تکوناشو متوجه میشم از هفته بیست به بعد بچه تکون ...

خدا کنه زودتر بشه..همین تکونا خیال ادم راحت میکنه

اصلانگران نباش بسپرش بخداکه نگه دارش برای تکوناش دیرنکرده بستگی به جفتت داره که کی حسش کنی من جفتم ق ...

جفت منم قدامی...تازه بچه دومه....اینقدر از اولش با دارو و امپول و یبوست شدید و خلاصه هر چی بگی شروع شده...سل فری دادم..کلا استرس...موقع پسرم ۶ سال پیش نفهمیدم بارداری چیه

جفت منم قدامی...تازه بچه دومه....اینقدر از اولش با دارو و امپول و یبوست شدید و خلاصه هر چی بگی شروع ...

عزیزم منم برای غربالگریام نگران بودم چون ریسک داشت خداروشکر فعلاکه غربالگری دوم گفته خوبه سپردمش بخدا انشاالله بسلامتی نی نی وبغل کنی