2777
2789
عنوان

چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 66 پست
آره اصلا غرورم اجازه نمیده بهش بگم یه بار با یه پیج فیک بهش گفتم ک من از شما خوشم میاد اونم گفت من ن ...

کار درستی میکنی 

منم مث خودتم برای کسی هم بمیرم نمیگم بهش من چند ساله عاشق پسرعمومم ولی بهش نگفتم 

نمیدونم شاید قسمت نباشه اصلا شاید من و اون خوشبخت نشیم کلا ارزششو نداره غرورمو خورد کنم ولی یکی از دوستام مث من نبود میگفت نمیتونم نگم به طرف خیلیم خوشگل بود دو بار عاشق شد دو بارشو رفت گفت پسرا پسش زدن با اینکه دو تاشونم خوششون میومد از دوستم ولی نمیدونم چرا وقتی میری میگی به پسره فک میکنه چه خبره‌‌‌.‌...‌‌

کار درستی میکنی  منم مث خودتم برای کسی هم بمیرم نمیگم بهش من چند ساله عاشق پسرعمومم ولی بهش نگ ...

آره ولی چن نفرو میشناسم ک از کسی خوششون میومد مستقیم نگفتن ولی یه کاری کردن ک پسره اومد سراغشون من اینارو میخوام یاد بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته یه راهی هست که میتونی نامحسوس به طرف نخ بدی و اونم اینه که تو که تو اینستاش عضوی ببین علایقش چیه توام نشون بده همونارو دوست داری خخخخخخ 

مثلا اگه طرف شجریان گوش میده و اینو تو پیجش میتونی بفهمی مثلا توام از شجریان پست بذار یا چمیدونم اگه فیلم بین حرفه ایه توام پست فیلمای خفن بذار کتاب خونه توام وانمود کن کتاب خونی ووووو .....

پس چیکار کنم آخه من جز اون کسیو اصلا نمیبینم

تو نخو بهش دادی اگه حسی داشته باشه حداقل یه پیام میده منتظر نمیشینه هی التماس کنی

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
اتفاقا عاشق شجریانه😉😈

پس حق داری عاشقش،بشی خواهر 

چه سلیقه ی موسیقی بی نظیری ! 

من معتقدم آدمارو تا حدودی میشه از روی سلیقه ی موسیقیشون شناخت اینروزا همه پسرا رپ و آهنگای داغون گوش میدن .....

حالا یه کلیپ از اجرای شجریان بذار یدونه اجرا داره که آخرین کنسرتش تو ایران بوده سرچ کنی آخرین مرغ سحر شجریان میاره کلیپشو تو نت همونو دانلود کن 

بذار پستت 

خخخخخخخخ

پس حق داری عاشقش،بشی خواهر  چه سلیقه ی موسیقی بی نظیری !  من معتقدم آدمارو تا حدودی میشه ...

باشههه عزیز دلم مرسییی حالا نگم برات خیلی خوش صداس همشم سنتی میخونه 🙈

با ی پیج فیک فوشش بده بد با پیج خودت بهش بگو اقای فلانی من ازوقتی شمارو فالو کردم فحش میخورم اینطوری ...

شما ذهنت خیلی فعال بود عزیزم کلی خوشم اومد ازت 😂😂❤ایده دگ ای نداری؟

والا من به هر کی ک نشون دادم ازش خودشون اومده از بس ک آقاس

حالا منم یه پسر اینجوری فهمیده ی اهل موسیقی میخواستم که احساساتیم باشه ولی یهو عاشق پسرعموم شدم که از موسیقی هیچی نمیدونه و احساساتیم نیست   فقط به فکر درسه 

اینهمه هم تو دانشگاه و جامعه و کلاسای مختلف و اینور و اونور پسر دیدم ولی نشد اون 

پسرعموم یجوریه نمیدونم چرا انقدر دوسش دارم شاید چون خیلی شبیه بابام رفتار میکنه شبیهه بابامه رفتاراش حتی خنده هاشم شبیه بابامه ! و اون حسی که به آدم میده تکیه گاهه و حمایت میکنه آدمو باز شبیه بابامه 

هعیییییی دعا کن اگه به صلاحمونهدخیلی زود بهم برسیم !!!!