2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید😭😭

122 بازدید | 3 پست

تا حالا نشده بود تو یه روز چندتا تاپیک بزنم.

فلشم که گفتم فایلام رو اشتباهی پاک کردم کل عوس و فیلمهام داخلش بود.بردم بیرون برگردونه گفت چنددفعه زدم نشده حالا با نرم افزارهای دیگه هم امتحان میکنم.

کسی براش پیش اومده که چنددفعه تکرار شده باشه و برنگشته باشه ولی با برنامه دیگه برگشته باشه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

الان یه نفر بهم گفت وقتی دفعات اول نیاره خیییلی احتمالش کمه که برگرده.

واااای دارم دیوونه میشم کلی عکس و فیلم که ازشون خاطره دارم توشهعکس و فیلمهای عروسیم😭😭😭

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بار اونطوری شده بود عکسامو پسرم پاک کرده بود .با برنامه برگردوندم ِِِِیه برنامه از بازار دانل ...

میگم که بردم بیرون میگه چنددفه امتحان کردم نشده.

گفت با برنامه دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه .الان یکی بهم گفت خییلی احتمالش کمه ک برگرده